Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • rua carnestoltes abrera 2016

FESTES

7/2/2017

Fins el 22 de febrer es podran recollir els dorsals del concurs de disfresses del Carnestoltes 2017

Al Casal de Joves ja es poden formalitzar ja les inscripcions per participar al concurs de disfresses organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Abrera, i que tindrà lloc el proper 25 de febrer durant la tradicional rua de Carnestoltes:  S’han establert quatre categories individuals per edats: la primera de 0 a 5 anys; la segona de 6 a 10; la tercera d’11 a 16; i la quarta a partir de 17 anys. I també hi haurà un premi especial per a comparses. Les inscripcions i la recollida de dorsals es pot realitzar, com dèiem, al Casal de Joves, de dilluns a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre fer fins el 22 de febrer.

 

Celebracions del Carnestoltes

Pel que fa a les celebracions de Carnestoltes que enguany tindran lloc a Abrera són aquestes:

Dissabte 25 de febrer a les quatre de la tarda sortirà des del parc de Can Morral i fins a la plaça Pau Casals la gran Rúa de Carnestoltes amb la participació de diverses xarangues, batucada, i grups d’animació, i que finalitzarà amb la cremada del Rei Carnestoltes; i a les sis de al tarda hi haruà rua de Carnestoltes al barri de Santa Maria de Vilalba amb concurs de disfresses i xocolatada al cassal social.

I diumenge 26 de febrer, a les dotze del migdia hi haurà Carnestoltes Infantil amb animació a la plaça de Pau Casals; i a les sis de la tarda, hi haurà ball de Carnaval i concurs de disfresses per a gent gran al Casal d’Avis d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00