Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • cartell campanya tinença animals abrera gener 2017

SANITAT I MEDI AMBIENT

7/2/2017

L'Ajuntament d'Abrera impulsa una campanya per fomentar la tinença responsable d'animals de companyia

Ara fa uns mesos, el Ple de l’Ajuntament d’Abrera va aprovar la nova Ordenança de Tinença Responsable d’Animals i és per això que ara s’ha engegat una campanya amb la intenció de conscienciar a tots els ciutadans de la importància dels animals en la nostra societat. La campanya vol incidir en tres missatges diferents:

 

  • El primer: “No em facis quedar malament”, que centra la seva atenció en la obligatorietat i necessitat de recollir els excrements dels nostres gossos.
  • El segon: “Jo també sóc d’Abrera”, per inicidir en la necessitat i l’obligatorietat de registrar tots els animals al registre municipal d’animals de companyia.
  • I el tercer: “Jo també necessito companyia” per conscienciar de la necessitat d’unes bones condicions higièniques, de salubritat i també de sociabilització dels animals.

 

La campanya compta amb el suport de banderoles, tríptics i cartells així com amb la participació de dos agents cívics que possibilitaran que el missatge arribi a tots els abrerencs i abrerenques i que ajudarà a l’Ajuntament a rebre informació per a poder actuar en aquells aspectes més necessaris. També recolliran indicacions o suggeriments.

 

Campanya d’esterilització

D’altra banda des del dia 1 de febrer i fins al dia 30 d’abril s’ha iniciat novament la campanya “Sóc responsable”, organitzada per FAADA amb la participació d’un nombre molt important dels veterinaris d’arreu, i que permet esterilitzar els animals a preus molt reduïts, fet important per a prevenir possibles malalties greus i controlar sobrepoblacions no desitjades. Es pot consultar tota la informació fent clic aquí


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00