Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • Montaje banderoles
 • A la teva ma
 • Banderola radio

  + 4

 • Banderola app
 • Banderola web
 • Banderola newsletter
 • Banderola connectat

COMUNICACIÓ

19/4/2018

La informació d’Abrera, a la teva mà! Vols saber tot el que passa a Abrera? T’ho posem molt fàcil!

Per estar al dia, quan i des d’on vulguis, connecta’t! Amb l’objectiu que els veïns i veïnes d’Abrera estiguin al dia de tot allò que passa al municipi, des de l’Ajuntament es treballa per oferir diferents canals de comunicació perquè tinguin a l’abast tota la informació del que passa a Abrera d’una manera àgil, còmoda i senzilla.

 

App “Connecta’t a Abrera!”

Consulteu les notícies, l’agenda d’activitats, informacions d’interès i rebeu les notificacions de l’Ajuntament al mòbil o tauleta. Només us heu de descarregar la nostra aplicació “Connecta’t a Abrera!” disponible de forma gratuïta a l’App Store (iOS) i a Google Play (Android).

 

Banderola app

 

Butlletí digital setmanal

Rebeu cada setmana les notícies i activitats del nostre Ajuntament al vostre correu electrònic. Trobareu el formulari d’inscripció a la portada de la nostra pàgina web:

www.ajuntamentabrera.cat. Només cal que ens faciliteu el vostre nom i una adreça de correu electrònic.

 

Banderola newsletter

 

Web municipal

Notícies, tràmits, serveis, ofertes d’ocupació... Tot el que necessiteu del nostre Ajuntament ho trobareu a només un sols clic a la pàgina web municipal www.ajuntamentabrera.cat

 

Banderola web

 

Abrerainfo

Consulteu la informació municipal a la nostra revista, que rebreu a la bústia i trobareu als edificis de l’Ajuntament en format paper, i que també podeu consultar on-line a la pàgina web municipal www.ajuntamentabrera.cat.

 

A la teva ma

 

Ràdio Abrera

A través de Ràdio Abrera us oferim la informació més propera a través dels nostres Serveis Informatius. Podeu escoltar-nos en directe a través del 107.9 de l’FM, a internet, a www.radioabrera.cat, i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes. Disponible de forma gratuïta a l’App Store (iOS) i a Google Play (Android). O bé “A la carta”, en qualsevol moment, a la nostra pàgina web i a l’app de Ràdio Abrera.

 

Banderola radio

Per estar al dia, quan i des d’on vulguis, connecta’t!


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00