Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • La reforma integral de l'Ajuntament vell continua a bon ritme

OBRES

18/4/2018

Les obres de reforma integral de l’Ajuntament vell d'Abrera, que albergarà Serveis Socials, Dones i Igualtat, avancen a bon ritme

Les obres de reforma integral de l’Ajuntament vell, al carrer Major número 3, avancen a bon ritme. L’edifici, que albergarà les noves dependències de les Regidories de Dones i Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament, comptarà amb espais més amplis, lluminosos i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, amb ascensor a les tres plantes. També disposarà de noves instal·lacions de climatització, electricitat, il·luminació ecològica i ventilació. En aquests moments ja s’ha executat tota l’estructura i la coberta de l’edifici, i s’estan realitzant treballs interiors. També s’han realitzat els treballs de consolidació de la façana històrica de l’edifici -construït el 1918- previs als de la seva rehabilitació.

Pel regidor d’Obres i Serveis, Millora, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, “les obres de l’Ajuntament vell s’estan desenvolupant en el temps establert i en fem una valoració positiva. Amb aquesta reforma tots hi sortirem guanyant i millorarem aquestes instal·lacions pels nostres veïns i veïnes i els nostres treballadors i treballadores”.  Ho podeu sentir a l'entrevista que trobareu enllaçada al final d'aquesta pàgina. 

 

Trasllat provisional

 

Mentre es realitza les obres de l’Ajuntament d’Abrera, les oficines de les Regidories de Serveis Socials i Dones i Igualtat d'Abrera es troben al nou edifici municipal del carrer Tarragona, 2 al xamfrà de l’Avinguda Sant Hilari. L’horari d’atenció al públic és l’habitual: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, i dimarts i dimecres de 15.30 a 19.00 hores, a l’adreça de correu electrònic s.socials.abrera@ajuntamentabrera.cat i al telèfon: 937 70 29 11.

 

Tall temporal del trànsit al tram inicial del carrer Major

També recordem que en el tram inicial del Carrer Major, entre l’avinguda de Lluís Companys i el carrer de l’Era s’ha tancat provisionalment el trànsit de vehicles per les obres de rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament Vell. Els vehicles poden sortir pel carrer de l’Era, que ha canviat temporalment el seu sentit de circulació, i finalment pel carrer de la Florida. Sí que es permet el pas de vianants en aquest tram de carrer.
Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega disculpin les molèsties que puguin ocasionar les obres. 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00