Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • Participants abrera alcalde regidora
 • Premiats abrera 1
 • Premiats abrera 2

  + 6

 • Tecniques promocio economica
 • Sala 2
 • Presentacio 5
 • Premis
 • Foto grup 22
 • Autoritats

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

18/4/2018

Dues empreses d'Abrera guardonades al 9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

 

Dues empreses d’Abrera han resultat guanyadores al 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord i dues més han quedat finalistes. Es tracta de la Fruiteria L’Antònia que s’ha endut el premi a la millor empresa en el sector comerç i el Centro Canino Fercan que ha guanyat el premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per a aturats de llarga durada. Totes dues han rebut un premi dotat de 3.000 euros cadascun. A més Eire School of English ha quedat finalitzar en la categoria de millor empresa en creació de llocs de treball, i Esports Abrera a la d’iniciativa empresarial promoguda per aturats de llarga durada. D’Abrera també havien presentat candidatures les empreses Bcn Feng Shui, Recursos Propios i la Papereria Abrera.

 

Pel que fa a la resta de premis, "7 i Tria" de Sant Andreu de la Barca ha guanyat el de millor empresa en creació de llocs de treball, "Innovae" de Martorell el millor empresa en el sector serveis, i "Influem" de l’IES El Castell d’Esparreguera el de millor idea jove de negoci. Els premis s’han lliurat aquest migdia el Molí Fariner de Martorell i en aquesta novena edició s'havien presentat un total de 86 candidatures.

 

9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

El Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris i usuàries dels serveis d’atenció a persones emprenedores i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves dels ajuntaments impulsors, que són Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. El lliurament de premis ha servit també com a acte de cloenda de la quarta edició del projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’.

 

Les candidatures abrerenques a Ràdio Abrera

A Ràdio Abrera durant les darreres setmanes hem conegut en que consistien els projectes que han presentat les empreses d'Abrera participants al 9è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat. Les podeu sentir totes fent clic als següents enllaços:

 

            dolors arroyo bcn feng shui radio abrera

 

           lucia di candia papereria abrera

 

           pau camacho fruiteria l´antònia abrera

 

           laura molina esports abrera

 

            Raquel Moreno Eire School of English

 

           recursos propios abrera

 

           fercan abrera

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00