Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • abrera educa 2017-2018

EDUCACIÓ

17/4/2018

Aquest dimecres comencen dos tallers dins l'Abrera Educa 2017-2018 que encara tenen places disponibles

Des del Servei d’Educació de l’Ajuntament d’Abrera s’han organitzat dos nous tallers en el marc l’Abrera Educa 2017-2018 que començaran demà dimecres i que encara tenen algunes places disponibles. D’una banda s’ha plantejat el taller “Gestionem les emocions!” adreçat a pares, mares, avis i àvies i al públic en general i que anirà a càrrec del psicòleg i formador Oriol Güell els dimecres 18 i 25 d’abril i 2 i 9 de maig a l’Escola Francesc Platón i Sartí de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. La intel·ligència emocional és una forma d’interactuar amb el món i engloba habilitats com el control dels impulsos, l’autoconsciència, la motivació, l’entusiasme, la perseverança, l’empatia i l’agilitat mental, que centraran els temes d’aquest taller.

D’altra banda, els mateixos dies, en horari de tres de la tarda a dos quarts de cinc a la Casa de Cultura la mestra i terapeuta familiar Mercè Bonastre conduirà el taller “Educar amb una mirada positiva” que s’adreça a pares i mares d’infants d’1 a 3 anys. Educar amb una mirada positiva és un espai per oferir orientació i suport als pares i mares amb fills petits, per fer front a les necessitats que planteja la seva criança i educació.

Per a més informació i inscripcions les persones interessades s’han d’adreçar al Servei d’Educació al Carrer dels Rosers, 1, trucar al telèfon 93.770.47.32 o enviar un correu electrònic a l’adreça abreraeduca@ajuntamentabrera.cat o a través del web municipal ajuntamentabrera.cat.

 

Abrera Educa

L’Abrera Educa té una trajectòria de 25 anys, i integra les propostes educatives que es proposen des de diferents serveis de l’Ajuntament d’Abrera aplegant tots aquells programes, projectes i activitats pensats, sobretot, per donar resposta als reptes que planteja la infància i l’adolescència en una societat canviant i diversa.

Els objectius de l’Abrera Educa són conscienciar la població de la seva capacitat educadora, potenciar el sentit de poble acollidor, afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, consensuar una línia educativa coherent i estable i crear espais i activitats de dinamització social i cultura.

L’Ajuntament d’Abrera ha editat un tríptic amb totes les propostes programades en el marc de l’Abrera educa 2017-2018 que es pot consultar a la secció d’Educació del web municipal i fent clic aquí.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00