Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Preinscripció escolar

EDUCACIÓ

16/4/2018

Ja està obert el termini de preinscripció escolar pel curs 2018-2019 als centres educatius d'Abrera

Fins dimarts de la propera setmana dia 24 d’abril romandrà obert el termini de presentació de sol·licituds per a la preinscripció escolar per al curs 2018-2019 als centres públics de segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys), primària (de 6 a 12 anys) i secundària obligatòria (de 12 a 16 anys). A Abrera els grups que s'oferten per cada nivell són a l’Escola Ernest Lluch, 2 grups de P3 a 6è; a l’Escola Francesc Platón i Sartí, 2 grups de P3 a P5 i 3 grups de 1r a 6è; a l’Escola Josefina Ibáñez, 1 grup de P3 a 5è i 2 grups a 6è; i a l’Institut Voltrera, 5 grups de 1r a 4t d’ESO.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera s’ha editat un tríptic informatiu sobre els centres d’educació infantil i primària a Abrera que recull totes les dades referents a la preinscripció i matrícula del curs 2018-2019 que es pot consultar als webs radioabrera.cat i ajuntamentabrera.cat. Les sol·licituds es poden recollir a qualsevol de les escoles i al Servei d’Educació de l’Ajuntament, al carrer dels Rosers número 1. També es poden descarregar en la secció d’Educació del web municipal o al web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat gencat.cat/preinscripcio.

 

Els centres abrerencs

Els tres centres escolars abrerencs d’infantil i primària tenen un horari lectiu pels matins de nou a dos quarts d’una i de tarda de tres a dos quarts de cinc, servei de menjador amb cuina pròpia, acollida al matí i a la tarda i activitats extraescolars organitzades per les respectives Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. A més, a l’Escola Francesc Platón Sartí hi ha servei de transport gratuït per als barris de Ca n’Amat, Can Vilalba, Santa Maria de Vilalba, Les Carpes i Sant Miquel. El servei de bus gratuït també s’ofereix a l’Institut d’Educació Secundària Voltrera, que també té obert el termini de presentació de sol·licituds per al proper curs per a alumnes de nou accés. En aquest cas, pel que fa a les places ofertades, des del centre s’apunta que està garantida la matrícula per a tots els alumnes abrerencs amb cinc línies d’ESO.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00