Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

13/4/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 13 al 20 d'abril

Divendres 13 d’abril

A les deu hi haurà Nit de Jazz a la Casa de Cultura amb una sessió de jazz en viu a càrrec de Susana Sheiman and Open gate

 

Dissabte 14 d’abril

Els Amics i Amigues de la República d’Abrera organitzen a partir de la una a la Casa de Cultura la 13a Paella Republicana - Memorial Javier Villacorta seguida de l’actuació musical del duet Mabel Flores Project. Les persones interessades en assistir s’han d’incriure a través del correu electrònic amicsiamiguesrepublica@gmail.com o trucant al 647 72 16 82. El preu del tiquet és de 7 euros.

Torna el Glops: càpsules escèniques amb tres propostes de 15 minuts en llocs insòlits d’Abrera. El punt de trobada serà a les set a la plaça de la Constitució davant l’Ajuntament.

 

Diumenge 15 d’abril

Al matí tindrà lloc la 19a Caminada de Primavera Abrera-Montserrat que sortirà a les set des del Pavelló d’Esports Municipal i que compta amb un total de 500 persones inscrites.

A les sis hi haurà ball al Casal d’Avis.

I a les set, el Cine Club Emmetcinats projectarà a l’auditori del Centre Polivalent la pel·lícula “Maudie, el color de la vida”.

 

Dilluns 16 d’abril

A les quatre de la tarda comença el curs formatiu “Els primers passos amb l’ordinador” a les aules de Promoció Econòmica a la primera planta del mercat municipal.

 

Dimarts 17 d’abril

A les cinc de la tarda es farà la cloenda del Club de Lectura infantil de la Biblioteca Josep Roca i Bros amb una gimcana de lectures i berenar.

A les sis a l’auditori del Centre Polivalent l’Escola Municipal de Música organitza el concert familiar “Tot bufant” a càrrec de Pep Gol i Pep Pascual.

 

Dimecres 18 d’abril

A les sis de la tarda, l’assessora de lactància Neus Querol oferirà la xerrada “De parella a família: lactància materna i canvis a casa” a la sala d’estudi del Centre Polivalent.

A dos quarts de set la Casa de Cultura acollirà la conferència-tertúlia "La revolució de les dones a l'Índia rural" a càrrec de Montse Ortiz, coordinadora de sensibilització de la Fundació Vicente Ferrer.

A les set de la tarda a la Casa de Cultura tindrà lloc l’acte de presentació de l’Oficina de la Xarxa d’Assessorament Agrari dels Pobles de Montserrat que funciona el tercer dimecres de cada més a les dependències del Departament de Territori de l’Ajuntament d’Abrera en horari de quatre a vuit.

 

Dijous 19 d’abril

A un quart de quatre de la tarda hi haurà jornada de portes obertes a l’Escola Bressol Municipal Món Petit en el marc del procés de preinscripció per al curs 2018-2019.

 

Divendres 20 d'abril

A les vuit del vespre, a l'auditori del Centre Polivalent del Rebato es projectarà l'audiovisual "Trekking in Himalaya" d'Eva Gàlvez, membre del Centre Excursionista d'Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00