Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • tall aigua aixeta

INFORMACIÓ DE SERVEIS

21/3/2024

ATL informa que aquest dijous 21 de març a les 8h es tallarà el subministrament d’aigua al barri de Can Vilalba amb motiu d’uns treballs en el dipòsit d'aigua


Segons informa l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter - Llobregat (ATL), aquest dijous 21 de març a les 08:00 h, es tallarà el subministrament d’aigua en els domicilis dels carrers de Can Vilalba amb motiu d’uns treballs d'ATL en el dipòsit d'aigua del barri. La durada prevista del tall de subministrament és fins les 15 h aprox. L'ATL treballarà en la connexió de la sortida del dipòsit d'aigua de Can Vilalba amb la sortida d'un dipòsit auxiliar. Es prega a les veïnes i veïns afectats/des per aquest tall, disculpin les molèsties que es puguin ocasionar. 

Les obres que s’han dut a terme consisteixen en l'execució d'un nou dipòsit d'aigua amb una capacitat de 150m³, situat al costat de l'existent de Can Vilalba, que permetrà augmentar el volum de regulació i servir com a dipòsit auxiliar per poder realitzar neteja i manteniment del dipòsit principal. La procedència de l’aigua que subministra el dipòsit existent, i que serà la mateixa al nou dipòsit addicional, es l’estació de bombament de Can Vilalba. Aquesta estació impulsa l’aigua procedent de l’artèria PTLL-Abrera al dipòsit d’Abrera Can Vilalba, a través d’una conducció d'acer.

 

Visitem les obres d'ampliació de les instal·lacions del dipòsit d’aigua de Can Vilalba

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS. D'altra banda, podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí. I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo.  

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web www.abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
  • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
  • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00