Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

6/4/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 6 al 13 d'abril

Divendres 6 d’abril

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física a Abrera s’han organitzat diverses activitats: d’una banda, des del Centre d’Atenció Primària tindran lloc dues caminades populars saludables obertes a tota la població pels carrers del municipi i el punt de trobada és a les deu del matí davant l’ambulatori; i d’altra la Residència de Gent Gran Canigó ha programat diverses activitats adreçades a interns, les seves famílies i els professionals del centre com ara un caminada amb esmorzar, tallers, ball i cinema.

A les deu de la nit a la Casa de Cultura tindrà lloc la tercera i darrera actuació del cicle Abrera Riu amb l’humorista Juan Aroca i el seu espectacle “Mójate conmigo”.

 

Dissabte 7 d’abril

El Moto Club Off Road El Suro celebrarà la seva quarta Trobada de motos d’Abrera al Parc de Can Morral. Fins les cinc de la tarda hi haurà concerts, servei de bar, barbacoa, atraccions infantils, sortejos i diversos espectacles.

Durant tot el dia l’associació fotogràfica Clickabrera organitzarà a la Casa de Cultura un taller de processmanet i aplicació de la teoria del color, a càrrec de Javier de la Torre i Jesús Garcia, fotògrafs internacionals guardonats.

A dos quarts de sis, a la Casa de Cultura, el Grup de Teatre del Casal d’Avis oferirà el seu tradicional espectacle de varietats.

 

Diumenge 8 d’abril

A dos quarts de sis de la tarda a l’auditori del Centre Polivalent del Rebato es celebrarà el 19è Concert de Mans Unides, un concert solidari organitzat pels Voluntaris contra la Fam de la parròquia de Sant Pere d’Abrera per recaptar fons per a l’ampliació d’una escola a Angola.

A les sis hi haurà ball al Casal d’Avis.

 

Dilluns 9 d’abril

A les onze començarà una nova edició de l’Espai Nap-Buf al Casal d’Avis.

 

Dimarts 10 d’abril

A les deu del matí es farà una nova prova de les sirenes de risc químic ubicades a Abrera, concretament al nucli urbà al Parc de l’Església i al barri de Les Carpes.

A dos quarts d’onze hi haurà Ioga per a nadons al Casal d’Avis, i a dos quarts de sis, al Centre Polivalent, es farà un taller de manualitats en família.

 

Dimecres 11 d’abril

A les vuit del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament, hi ha convocada una reunió oberta a totes les entitats i associacions locals, per a consensuar les activitats de la Festa Major d’Abrera de 2018.

 

Dijous 12 d’abril

A les cinc de la tarda, a la Biblioteca Josep Roca i Bros la companyia de teatre Illets d’Abrera explicaran contes de fantasia per a infants a partir de 7 anys en el marc de l’activitat “Contes a la vora del foc”.

 

Divendres 13 d’abril

A les deu de la nit hi haurà Nit de Jazz a la Casa de Cultura amb una sessió de jazz en viu a càrrec de Susana Sheiman and Open gate.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00