Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Risc Químic

PROTECCIÓ CIVIL

9/4/2018

Aquest dimarts 10 d'abril a les 10h sonaran a Abrera les dues sirenes d'avís a la població per risc químic

Els veïns i veïnes d’Abrera podran sentir les sirenes d’alerta per risc químic aquest dimarts 10 d'abril de 2018. Serà la primera prova de sirenes que el Departament de Protecció Civil de la Generalitat fa aquest any i sonaran 83 sirenes instal•lades a 36 municipis de Catalunya.

La prova es realitza per comprovar el funcionament de les sirenes i fer que tots els ciutadans coneguin el so i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

A Abrera hi ha dues sirenes, ubicades al nucli urbà (Parc de l’Església) i al barri de Les Carpes. A les 10.00 hores sonaran tres senyals d’un minut de durada, separats per silencis de cinc segons, que indicaran l’inici de la prova. Deu minuts més tard, a les 10.10 hores, un senyal continu de trenta segons de durada marcarà el final. 

Què cal fer en cas d’accident químic?
La mesura de protecció que caldria dur a terme en cas d’un accident químic real és la del confinament en un edifici mentre duri l’alerta. No aneu a buscar els nens a l’escola, els educadors ja tenen instruccions de com actuar. També cal saber que els vehicles no són segurs. Si s’està conduint s’ha de sortir del cotxe i buscar refugi en un edifici. A més, recomanem seguir les indicacions pertinents a través del dial de Ràdio Abrera, en el 107,9 de la FM i a la nostra pàgina web www.radioabrera.cat.

Trobareu més informació fent clic aquí.

 

Podeu tornar a escoltar o descarregar "L'Entrevista del Dia" del dilluns 09 d'abril de 2018 amb la Cap del Servei Territorial de Protecció Civil de Barcelona, Imma Solé prement aquí


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00