Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • 5369
 • 5373
 • 5372

  + 3

 • 5371
 • 5370
 • 5368

ESPORTS

5/4/2018

Les gimnastes d'Abrera continuen sumant bons resultats en les darreres competicions disputades a França, Mallorca i Catalunya

En primer lloc, els dies 17 i 18 de febrer passat es va celebrar a l’estadi Palma Arena de Mallorca el segon trofeu del Mallorcagymcup; un torneig internacional on van participar 275 gimnastes d’arreu i 3 gimnastes d’Abrera: Ainara Llopis i Carla Rodríguez, ambdues integrants del Club de Gimnàstica Artística de L’Hospitalet al nivell 2 i Victòria Luengo del club EGIBA de Manresa en el nivell 4. Finalment Ainara Llopis va quedar quarta en la general, a potro i a terra i  segona a barra i per equips i Victòria Luengo, tercera en paral·leles i per equips.

D’altra banda, durant els mesos de febrer i març s’hi van celebrar la primera i la segona fase de la Copa Catalana amb tres participants del nostre municipi. Indara Matías del Club Gimnàstica Esparreguera que va obtenir la segona posició en la general a nivell Base 5 mitjanes i segones per equips i Alejandra Luengo del mateix club que va aconseguir la tercera posició per equips a Base 5 i Carla Rodríguez del Club Gimnàstica L’Hospitalet quedant en segona posició en la general a nivell Base 7 petites i segones per equips.

Per últim, els dies 3 i 4 de març passat es va celebrar a la localitat de Seté a França la segona fase de la Lliga Francesa on Ainara Llopis i Carla Rodríguez, ambdues integrants del Club de Gimnàstica Artística de L’Hospitalet, van competir per equips contra el club francès Gym Flip Beaucaire.

A nivell de resultats, la categoria on va participar Carla Rodríguez va apuntar-se la primera posició mentre que Ainara Llopis va quedar en segona, tots dos assegurant-se el passi  a la tercera i darrera fase que se celebrarà durant aquest mes d’abril i on intentaran classificar-se per a la Final de lliga Francesa per equips durant el proper mes de juny.

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00