Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • ajuts empreses

PROMOCIÓ ECONÒMICA

2/4/2018

Segueix en marxa la segona edició del Programa complementari de foment de l’ocupació impulsat per l'Ajuntament d'Abrera

Encara es pot sol·licitar informació sobre el Programa complementari de foment de l'ocupació impulsat per l'Ajuntament d'Abrera que concedeix ajuts a les empreses per a la contractació. Des de l'Ajuntament d’Abrera s'està gestionant la segona edició d'aquest programa, , un pla públic d’ocupació que promou la contractació de persones aturades per part d’empreses d’Abrera, o bé empreses d’altres municipis que contractin persones aturades del nostre municipi.

L’ajuda subvencionarà els contractes laborals amb una durada mínima de 3 mesos, però és recomanable que siguin de 6 mesos i jornada completa. La quantitat serà de 2.500 € per contracte laboral amb una durada de 6 mesos i jornada completa. En altres durades de contractes i modalitats de jornada, es calcularà en proporció. Si la jornada és inferior al 100%, la subvenció serà proporcional a la jornada establerta. 

Els contractes hauran d’incloure la clàusula següent: “El present contracte està finançat en tot/part amb càrrec a l’ajut atorgat en el marc del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social, en el Pla “Xarxa de Governs Locals 2017-2019” de la Diputació de Barcelona, d’acord amb el corresponent règim de concertació”.

Incentivació de les contractacions
Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar les empreses que decideixin donar feina a persones aturades, subvencionant-los part del cost empresarial de contractar una persona. Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d´Abrera es preten així incentivar les contractacions. Les persones que es contractin a través d’aquest nou pla hauran d’estar en situació d’atur, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), constant-hi com a demandants actives de feina, i donades d’alta a la Borsa de Treball de l’Ajuntament.

Es poden consultar les bases reguladores del Programa complementari de foment de l’ocupació fent clic aquí.

Per a més informació també es pot contactar directament amb el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera, a la primera planta del Mercat Muncipal, enviant un correu electrònic promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat o trucant al 93 770 01 02.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00