Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Oferim la col·laboració del nostre Ajuntament a l’Hospital Comarcal Sant Joan de Déu per a la millora del servei
 • CAP d'Abrera
 • Acord amb l'Incasòl per a la cessió de terrenys de Can Morral. Ubicació del futur centre sanitari de 24 h

SALUT PÚBLICA

14/12/2023

L'Ajuntament d'Abrera ofereix la seva col·laboració a l'Hospital Comarcal de Martorell i continua treballant amb l'Inscasòl i CatSalut en la cessió dels terrenys per a la construcció d'un nou equipament sanitari


L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, i el regidor de Salut Pública, José Antonio Zafra, han visitat recentment l'Hospital Comarcal Sant Joan de Déu per oferir la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera per tal de millorar els serveis del centre hospitalari de referència del nostre municipi. Per part de l'Hospital Comarcal de Martorell ens han rebut el director Gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, Dr. Jordi Trelis,  i la directora Infermeres del Hospital, Àngels Delgado. També han demanat informació sobre l'ampliació de l'hospital. Paral·lelament, des de l'Ajuntament d'Abrera es treballa en la creació d'una Taula de Salut, dins el Pla Local de Salut, i d'un nou centre sanitari en l'àmbit de Can Morral.

 Les valoracions de la visita són positives:

 

Jesús Naharro, alcalde

"Hemos hecho un visita para preguntar e informarnos de los servicios que pueden tener algún tipo de dificultad y se prestan en el Hospital. Queremos colaborar y apoyar y hacer una petición a los organismos correspondientes para que el Hospital disponga de los servicios que necesitamos. Tanto en los servicios de atención como de cirugía. También nos preocupa la ampliación del hospital. Hemos pedido información de cómo se va a realizar. Es muy importante para nosotros tener esa información de primera mano. Y, para ello, vamos a pedir una reunión para que se nos explique el proyecto de la ampliación del hospital comarcal, el hospital de referencia para los vecinos y vecinas de Abrera. El Ayuntamiento supervisará que el funcionamento del hospital esté acorde con la calidad de vida de nuestros vecinos y vecinas". 

 

José Zafra, regidor de Salut Pública

“Hay que destacar la importancia crucial de contar con un hospital comarcal cada vez más accesible y que este sea cada vez más cercano en nuestro municipio. La proximidad de servicios de atención médica desempeña un papel fundamental en el bienestar y la salud de nuestra comunidad". 

“Tenemos que mejorar la accesibilidad a servicios médicos locales, no solo porque estos garantizan una respuesta más rápida ante emergencias, sino que también facilita el acceso a la atención preventiva y a tratamientos médicos continuos. La cercanía de un hospital comarcal, no solo brinda tranquilidad a la ciudadania, sino que también mejora significativamente la calidad de vida de todos.”

 

Creació d'una Taula de Salut

Des de l'Ajuntament d'Abrera destaquem la rellevància de la creació d'una Taula de Salut, dins el nostre Pla Local de Salut, com a clau per promoure una salut integral a la nostra comunitat. La taula estarà formada per professionals i responsables de l'àmbit de la salut en el nostre municipi, i abordarà de manera efectiva les necessitats de la població, fomentant pràctiques saludables i estils de vida sostenibles. Comptarem amb la col·laboració de les associacions del nostre municipi per a un accés igualitari als serveis de salut per a tothom.

 

Nou centre sanitari a Abrera, un pas important

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'està treballant amb l'INCASÒL i CatSalut en la cessió dels terrenys i construcció del nou equipament sanitari en el nostre municipi des de fa mesos. Aquest projecte representa una fita significativa en la millora de l'atenció mèdica local. La ubicació estratègica del nou centre sanitari no només facilitarà l'accés a serveis de salut de qualitat, sinó que també enfortirà la infraestructura sanitària de la nostra comunitat. Estem compromesos a proporcionar instal·lacions modernes que contribueixin al benestar general. A més, els terrenys de Can Morral acolliran també una promoció d'habitatges assequibles i una zona comercial.

Acord amb l'Incasòl per a la cessió de terrenys de Can Morral. Ubicació del futur centre sanitari de 24 h

Terrenys on es construirà el nou centre sanitari d'Abrera.

 

Pla Local de Salut d'Abrera

Abrera+Sostenible

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 •  Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00