Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • P1000335 10ok
 • P1000330 9ok
 • P1000326 7ok

  + 6

 • P1000317 6ok
 • P1000306 4ok
 • P1000299 3ok
 • P1000293 2ok
 • P1000285 1ok
 • P1000338 11ok

EDUCACIÓ

22/3/2018

L’Ajuntament d’Abrera i l’ATLL entreguen els premis del Concurs Escolar de Dibuix i Redacció ‘Tal com raja’

En el marc del Dia Internacional de l’Aigua, l’Escola Francesc Platón Sartí d’Abrera va acollir aquest dimecres els premis del Concurs Escolar de Dibuix i Redacció “Tal com raja”. Des de l’Ajuntament d’Abrera juntament amb ATLL, Concessionària de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua, han orgnaitzat el concurs convocat per Aigües Ter Llobregat. 

L’objectiu del certamen és promoure i fomentar l’ús responsable i sostenible de l’aigua entre l’alumnat de primària i secundària. Mitjançant l’elaboració d’un dibuix o d’una redacció, es pretén que els alumnes reflexionin sobre la importància de l’aigua en el desenvolupament de la vida, en la conservació del medi ambient i en el seu caràcter indispensable per la salut i el benestar de les persones, així com per al desenvolupament dels pobles i ciutats. 

Els alumnes de tercer de les escoles Ernest Lluch i Platón Sartí han participat en el concurs de dibuix, i els alumnes de primer d’ESO de l’Institut Voltrera en el de redacció. Aquests últims van visitar la planta potabilitzadora d’Abrera el 20 de febrer passat.

Lliurament dels premis
Els alumnes participants en el concurs de les escoles abrerenques i una representació de l’institut van assistir aquest dimecres a l’acte de lliurament de premis, que va comptar amb l’alcalde, Jesús Naharro, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Abrera, Maria José Orobitg, el director general d’ATLL, Alfredo Gutiérrez, i el director de clients, comunicacions i relacions institucionals d’ATLL, Ferran Martus. L’alcalde i el director general van entregar els premis als guanyadors i guanyadores.

Pel que fa al premi de redacció, el primer premi ha estat per Aitor Marchante i el segon per a Sergi Pitarque, tots dos alumnes de l’Institut Voltrera. Quan al premi de dibuix, Sofia Martínez, de l’escola Ernest Lluch, ha guanyat el primer premi i Desirée Bonet, de l’Escola Francesc Platón i Sartí, s’ha endut el segon premi.

Abrera i l’aigua
L’alcalde d’Abrera Jesús Naharro, va destacar la importància de l’aigua: “A Abrera tenim un gran riu, una planta potabilitzadora i unes captadores d’aigua. Abrera i l’aigua tenen una important conjunció històrica. Hem d’explicar a les noves generacions la seva importància. Amb aquest concurs els animem a que coneguin, cuidin, respectin i s’interessin per l’aigua com a recurs natural del nostre municipi”, va explicar. 

El director d’Aigües Ter Llobregat, Alfredo Gutiérrez, apuntava el motiu d’organitzar aquest tipus d’iniciatives: “Entenem que l’educació és la base del coneixement. Hem de treballar per assegurar, mantenir i consolidar un bon ús de l’aigua, ja que no és un recurs infinit. Hem d’incidir en l’educació en la responsabilitat del seu ús, consum i disposició”, va assenyalar.

 El Director General d’Aigües Ter Llobregat ha presidit el jurat dels premis, format per persones relacionades amb el món de l’aigua i el medi ambient, de l’Ajuntament d’Abrera i de l’Agència Catalana de l’Aigua. Els premis per als dos millors treballs de cadascuna de les categories han estat tauletes digitals per als alumnes i ordinadors portàtils per a les escoles.

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00