Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

23/3/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 23 al 29 de març

Divendres 23 de març

En el marc del Primavrera i la campanya “Poesia als comerços” la Biblitoeca Josep Roca i Bros organitza una ruta comentada per escriptors d’Abrera pels poemes escrits als apradors dels comerços abrerencs. El punt de trobada és a les sis de la tarda davant la Casa de Cultura.

A les deu de la nit, en el marc dels actes del 8 de març, la companyia Les Fugitives oferirà l’espectacle poètic “Dona-Foc, la dona que es crema”.

A dos quarts d’onze es farà una jam session de jazz i rock a la Casa de Cultura amb la participació d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música d’Abrera i música de la zona.

 

Dissabte 24 de març

De deu a una a la Casa de Cultura el fotògraf abrerenc Fran Palmero, president de l’Associació fotogràfica Clickabrera, oferirà la xerrada “Les claus de la fotografia”.

 

Diumenge 25 de març

A les sis, a l’auditori del Centre Polivalent tindrà lloc un cinefòrum dins les actes del Dia Internacional de les Dones amb la projecció de la pel·lícula “Pago justo”.

 

Dimarts 27  de març

De deu a dues s’oferirà a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, a la primera planta del Mercat Municipal, el servei gratuït d’assessorament de clàusules abusives. Cal demanar cita trucant al 93 770 01 02.

A les cinc de la tarda, està programada la primera sessió de l’activitat “Debat a bat” de la Biblioteca Josep Roca i Bros adreçada a joves de 12 a 16 anys. La inscripció està oberta.

 

De dilluns 26 a dijous 29 de març: “Setmana en família a Abrera”

Els dies 26, 27, 28 i 29 de març les regidories d’Infància i Joventut de l’Ajuntament han programat la “Setmana en família a Abrera” amb tallers i activitats gratuïtes per a infants, joves i les seves famílies que tindran lloc al Casal de Joves, al Centre Polivalent:

Portada tríptic setmana en familia abrera

 

Tots els dies hi haurà parc motriu per a infants de 0 a 6 anys de dos quarts de dotze a dos quarts de dues al matí, i de dos quarts de cinc a set de la tarda, llits elàstics per a infants de 2 a 12 anys i taller de xapes per a infants de 4 a 12 anys.

 

A més, dilluns 26 de març al matí es farà pintura de cara per a infants de 2 a 12 anys i dibuixa amb música per a infants de 18 mesos a 3 anys; i a la tarda, a les cinc es durà a terme el taller “Reinventar la publicitat” per a infants d’11 i 12 anys, i a les sis la tarda de contes a la pells per a famílies amb infants d’1 a 6 anys.

 

Dimarts 27 de març al matí els infants de 0 a 12 anys podran realitzar l’activitat Deixa la petjada, i els de 4 a 12 anys podran fer un taller de pots de sal de colors. I a la tarda, a dos quarts de sis hi haurà una activitat de càmera i video per a joves a partir de 12 anys, i a partir de dos quarts de sis zumba per a famílies amb infants a partir de 3 anys.

 

Dimecres 28 de març al matí es faràn tallers de mones de Pasqua per a infants de 2 a 12 anys i d’estamapció de samarretes a partir de 4 anys i fins els 12. I a la tarda, a les quatres es farà un taller de taules de llum per a infants de 18 mesos a 3 anys i a les sis s’oferirà la xerrada per a famílies “Reflexes primitius: com afecta a la visió i al rendiment escolar?”.

També dimecres es farà la Tarda de Big Friday de dos quarts de cin a set de la tarda: amb un karaoke per a famílies amb infants, un taller de ràdio per a joves a partir de 12 anys i teatre a partir de 14 anys.

 

Finalment per dijous dia 29 de març a dos quarts de dotze s’ha programat l’activitat per famílies “Recerca del tresor” i a dos quarts d’una la companyia MIM oferirà un espectacle d’animació que posarà punt i final a la “Setmana en família a Abrera”.

Podeu consultar totes les activitats fent clic aquí.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00