Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nova edició del voluntariat per la Llengua del Servei Local de Català d'Abrera

ACCIÓ CULTURAL

20/3/2018

El Servei Local de Català d'Abrera engega la 10a edició del Voluntariat per la llengua

Com a inici del projecte, comencen les inscripcions d’aprenents i voluntaris, amb l’objectiu de trobar força voluntaris abrerencs que vulguin compartir conversa en català amb un aprenent que ho necessita.

El Voluntariat per la llengua preveu la possibilitat que els aprenents de català facin, almenys, 10 hores de conversa amb una persona catalanoparlant de la vila. Els aprenents s'acostumen així a fer servir el català no en un àmbit restringit, com pot ser l'aula, sinó que l'incorporen en la relació social amb altres membres de la població.

El projecte compta, també, amb la col·laboració de diferents entitats abrerenques, que hi participen fent-ne difusió entre els associats, aportant voluntaris al projecte i promocionant la llengua catalana.

Les persones interessades, majors d’edat, poden adreçar-se a l’oficina del Servei Local de Català, situada al carrer dels Rosers, número 1, trucar al telèfon 93 770 47 32 o escriure un correu electrònic a l’adreça abrera@cpnl.cat. Les inscripcions es poden fer fins al divendres 23 de març.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00