Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

16/3/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 16 al 23 de març

Divendres 16 de març

A les deu de la nit torna el cicle Abrera Riu a la Casa de Cultura amb l’actuació del monologuista Oswaldo Dígon que presentarà el seu espectacle “Anecdología”.

 

Diumenge 18 de març

Durant tot el dia la plaça de Pau Casals acollirà la tretzena edició de la Fira d’Oportunitats de l’Associació d’Empresaris i Comerciants Abrera Comerç que inclou propostes com degustació de pernil durant tot el matí, l’actuació de l’Associació Escola de Dansa Juan Antonio Garcia a les dotze, una xocolatada a les sis i l’actuació del grup FusionUp a dos quarts de set. També hi haurà inflables infantils i animació musical durant tota la jornada.

De deu a dotze, en el marc del cicle Primavrera, es farà una ruta botànica i literària organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA. El punt de trobada serà a les deu a l’estació dels Ferrocarrils d’Abrera. Es comptarà amb les explicacions del naturalista Alfred Bellés, la lectura de poemes a càrrec del poeta Josep Pedrals i un concert-vermut a càrrec d’Alba Hinojosa i Antònia Parapar.

A les onze, la Xarxa d’Espectacles d’Abrera portarà a l’auditori del Centre Polivalent l’obra “Amb P de pallasso” a càrrec de la companyia Sabanni. I abans de l’espectacle es farà un taller d enassos de pallasso.

A les sis de la tarda es celebrarà el berenar-sopar de primavera del Casal d’Avis d’Abrera al Pavelló Esportiu Municipal.

I a les set el Cineclub Emmetcinats projectarà a l’auditori del Centre Polivalent la pel·lícula “Animales nocturnos”, gran premi del jurat al Festival de Venècia l’any 2016.

 

Dimecres 21 de març

Al Casal d’Avis tornen els Dimecres Grans i a les cinc es farà un taller de dansa per a àvies, filles i netes que s’emmarca en els actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

A les sis, la Casa de Cultura acollirà una nova xerrada de promoció de la salut. En aquesta ocasió el doctor Eduard Poi, psiquiatra al Centre de Salut Mental de Martorell, parlarà d’ansietat i angoixa.

També a les sis es reunirà el Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Josep Roca i Bros que parlarà de la novel·la “El llibre de la senyoreta Buncle” amb la moderació de Sílvia Llorente.

 

Dijous 22 de març

En el marc del Primavera, dijous a les sis a l’auditori del Centre Polivalent s’oferirà el concert familiar “Pizza Vivladi”.

 

Divendres 23 de març

A les sis de la tarda, també en el marc del Primavrera, es farà una ruta comentada per escriptors d’Abrera en el marc de la campanya “Poesia als comerços”. El punt de trobada serà la Biblioteca Josep Roca i Bros.

A les deu de la nit, en el marc dels actes del 8 de març, la companyia Les Fugitives oferirà l’espectacle poètic “Dona-Foc, la dona que es crema”.

I a dos quarts d’onze es farà una jam session de jazz i rock a la Casa de Cultura amb la participació d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música d’Abrera i música de la zona.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00