Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • XVIII Caminada de Primavera
  • Cartell XIX Caminada de primavera
  • XVIII Caminada de Primavera

ESPORTS

10/3/2018

Obertes les inscripcions per a la Caminada de Primavera i el Campionat de Frontó per parelles

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera s’organitza, un any més, la Caminada de Primavera a Montserrat, amb la col•laboració d’entitats com el Centre Excursionista d’Abrera i els Voluntaris de Protecció Civil. Enguany l’activitat arriba a la seva dinovena edició i es celebrarà el diumenge 15 d’abril.

Les inscripcions es poden fer al web ajuntamentabrera.cat fent clic aquí o a la recepció del Centre Aquàtic Municipal en horari d’atenció al públic. L’últim dia per fer-ho serà el dimarts 10 d’abril o quan s’arribi al màxim d’inscrits ja que les places són limitades a 500 persones.

La Caminada de Primavera a Montserrat és una activitat oberta a tothom, tot i que els menors de 18 anys hauran de lliurar una autorització per poder participar-hi. Tindrà lloc com dèiem el 15 d’abril i començarà a les 7 del matí al Pavelló d’Esports Municipal, finalitzant al Monestir de Montserrat cap el migdia, passant pels municipis d’Esparreguera i Collbató, amb diversos controls de pas i una parada a la plaça de l’Era de Collbató per fer un petit esmorzar. No es tracta d’una cursa ni una competició, per la qual cosa, no hi ha ni categories ni classificacions. 

Des de l'organització s'aconsella portar calçat i roba adient, un àpat, com a mínim, i aigua suficient per a tota la caminada. A tots els participants se’ls hi farà entrega d’una ampolla d’aigua a la sortida i una samarreta commemorativa a l’arribada. Us recomanem anar sempre en grup. Respecteu el vostre entorn i no embruteu; porteu una bossa per posar-hi i emportar-vos les vostres deixalles. Per l’organització de la caminada també comptem amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Ivsiberica, i Base Sayas Esport.

 

Campionat de frontó per parelles

D'altra banda, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera també està oberta la inscripció per la trentena edició del Campionat de Frontó per Parelles d'Abrera, que s’iniciarà el dimecres 11 d’abril i que s'organitza amb la col•laboració del Club Frontenis Abrera. 
La inscripció romandrà oberta fins a una setmana abans de l’inici de la competició, el dimecres 4 d’abril, al Centre Aquàtic Municipal i el preu és de 38,54 euros per parella. Podeu consultar la normativa fent clic aquí.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00