Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Escola Bressol Món Petit

EDUCACIÓ

5/3/2018

L'Ajuntament obre la convocatòria d'ajuts econòmics pels alumnes de l’Escola Bressol Municipal Món Petit

L’Ajuntament d’Abrera ha obert una convocatòria per sol•licitar ajuts econòmics per als infants de 0 a 3 anys de l’Escola Bressol Municipal Món Petit, amb l’objectiu d’ajudar les famílies. Són ajuts d’escolaritat, menjador i acollida. La finalitat d’aquests ajuts és la de contribuir a l’accés a centres i serveis educatius públics del primer cicle d’educació infantil sota el principi d’igualtat d’oportunitats.

Per a l’atorgament dels ajuts es tindrà en compte la situació socioeconòmica de la unitat familiar (segons nivell de renda). Les situacions específiques que pugueu acreditar la família (família nombrosa, monoparental, condició de discapacitat, tenir un germà al centre...). I, en el cas que la família estigui atesa pels Serveis Socials de l’Ajuntament, la valoració d’aquest departament.

Com realitzar els tràmits

Aquelles famílies que vulguin participar en aquesta convocatòria hauran de presentar la sol·licitud i la resta de documentació, fins el dimarts 13 de març de 2018. Poden fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30  a 19.00 hores). O per via electrònica (necessari disposar de DNIe o certificat electrònic reconegut), a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Abrera.

L’imprès de sol·licitud el trobareu a l’Escola Bressol Municipal Món Petit (Antoni Gaudí, 4) i fent clic aquí. També podeu consultar les bases de la convocatòria a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00