Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • A Abrera, aquest mes de juliol ens movem i fem esport! Vine a fer aeròbic a la fresca!
 • Obrim la sala fitness a l'agost! Esport tot l'any!
 • JULIOL ESPORTIU - AERÒBIC A LA FRESCA

  + 7

 • A Abrera, aquest mes de juliol ens movem i fem esport! Vine a fer aeròbic a la fresca!
 • A Abrera, aquest mes de juliol ens movem i fem esport! Vine a fer aeròbic a la fresca!
 • A Abrera, aquest mes de juliol ens movem i fem esport! Vine a fer aeròbic a la fresca!
 • A Abrera, aquest mes de juliol ens movem i fem esport! Vine a les sessions gratuïtes d'aeròbic a la fresca! Foto: Freepik
 • Abrera amb l'esport! La setmana vinent iniciarem les inscripcions online d'activitats infantils. CAM
 • Cursets de natació al CAM d'Abrera
 • A Abrera, aquest juliol ens movem i fem esport! Activitat de CiclyCAM

ESPORTS

4/7/2023

Durant tot el mes de juliol hi haurà aeròbic a la fresca per a tothom, de dilluns a divendres, de 20h a 21h al pati de l'Escola Ernest Lluch


A l'estiu, a Abrera ens divertim, fem salut i fem esport!  Des del dilluns 3 fins al divendres 28 de juliol podem gaudir del bon ritme de les sessions d'Aeròbic a la fresca, que tenen lloc al pati de l'Escola Ernest Lluch de dilluns a divendres en horari de 20 h a 21 h. L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia! Aquest mes de juliol també engeguem l'Escola Esportiva d'Estiu i els cursets de natació 'NedaEstiu' al Centre Aquàtic Municipal (CAM) per a nens i nenes. I, com a novetat, aquest mes d'agost, la sala de fitness del Centre Aquàtic Municipal (CAM) romandrà oberta!

 

 Aeròbic a la fresca

Des de l'Ajuntament d'Abrera fomentem l'activitat física també durant l'estiu! Per això, un estiu més hem organitzat  sessions d'Aeròbic a la fresca, que iniciem aquesta setmana i tindran lloc durant tot el mes de juliol al pati de l'Escola Ernest Lluch, de dilluns a divendres, en horari de tarda de 20 h a 21 h. L'activitat és gratuïta i s'adreça a totes i tots els veïns i veïnes d'Abrera que vulguin passar una estona divertida fent esport a l'aire lliure! No cal inscripció prèvia. Només és necessari portar roba i calçat còmode i aigua per hidratar-se.

JULIOL ESPORTIU - AERÒBIC A LA FRESCA.jpg

Escola Esportiva d'Estiu

Aquesta setmana també comença l’Escola Esportiva d’Estiu d'Abrera, que enguany compta amb 429 nens i nenes. L'activitat té lloc de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 h a les instal·lacions esportives municipalsL'objectiu és afavorir el desenvolupament dels infants mitjançant el moviment: d’una banda, potenciar les habilitats físiques; de l'altra, fomentar la sociabilitat i els hàbits que els preparin per a la vida adulta. Augmentar el coneixement del seu cos, les seves possibilitats i limitacions; conèixer les normes i regles d'esports poc coneguts i descobrir altres indrets i activitats. A més, s’ofereix a les famílies servei de menjador, acollides i permanències. Per a més informació, truqueu  al T. 93 770 51 00 en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 hores. També podeu contactar amb nosaltres enviant un mail a l'adreça cam@abrera.cat.

 

Abrera amb l'esport! Més de 260 infants de 6 a 14 anys han gaudit de l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera durant el mes de juliol

 

NedaEstiu

Els cursets intensius de natació 'NedaEstiu' s’adrecen a nens i nenes nascuts entre els anys 2010 i 2018 i també es duen a terme aquest mes de juliol al Centre Aquàtic Municipal, de dilluns a divendres en sessions de 50 minuts.  

 

Cursets de natació 'NedaEstiu'

 

 

Obertura de la sala de Fitness del CAM durant el mes d'agost

Com a novetat, aquest estiu la Sala de Fitnes del Centre Aquàtic Municipal d’Abrera (CAM) romandrà oberta des del dimarts 1 d’agost al dijous 31 d’agost de 2023, ambdós inclosos, de dilluns a diumenge en horari de 10 a 14 hores. També us informem que durant aquest període, per motius tècnics i de manteniment, no es realitzaran activitats dirigides ni es podrà fer ús de la zona d’aigües (piscines, jacuzzis, i saunes).

 

 

Obrim la sala fitness a l'agost! Esport tot l'any!

 

 

Enguany, la temporada de la Piscina d'Estiu d'Abrera es va iniciar el diumenge 4 de juny i finalitzarà el diumenge 3 de setembre, inclòs. Està oberta de dilluns a divendres d'11 h a 20 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 h a 20 h.

 Enguany, la temporada de la Piscina d'Estiu d'Abrera es va iniciar el diumenge 4 de juny i finalitzarà el diumenge 3 de setembre, inclòs. Les instal·lacions estan obertes de dilluns a divendres d'11 h a 20 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 h a 20 h.

 

Iniciem la temporada 2023 de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera!

Iniciem la temporada 2023 de la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera!

 

Abonaments personals i familiars

Podeu tramitar el vostre abonament personal o familiar per accedir a la Piscina Municipal d'Estiu tota la temporada de forma presencial, al CAM (ps. de l'Estació, 24), de dimarts a dijous de 09.30 h a 20.00 h, divendres de 09.30 h a 18.30 h, dissabtes de 10.30 h a 19.00 h i diumenges d' 11.00 h a 13.00 h.

 

 

Per a més informació podeu trucat al T. 93 770 51 00 o escriure un correu electrònic a l'adreça cam@abrera.cat.


Podeu sol·licitar el vostre abonament personal o familiar per a la Piscina Municipal d'Estiu 2023 al CAM (ps. de l'Estació, 24), de dimarts a dijous de 09.30 h a 20.00 h, divendres de 09.30 h a 18.30 h, dissabtes de 10.30 h a 19.00 h i diumenges d' 11.00 h a 13.00h.
 

Piscina Municipal d'Estiu 2023. Abonaments i entrades individuals


Accés per a persones abonades del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Recordem que les persones abonades al CAM poden disposar també del servei de la Piscina d’Estiu durant tota la temporada. Així, a partir del diumenge 4 de juny també podran accedir a la Piscina d’Estiu utilitzant el carnet d’abonat/da del CAM, al control d’accés de l’esmentada instal·lació.

 

 

 

Aquest estiu, Abrera és esport!Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00