Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • B9b1d0c9 1008 42f6 a534 3ffb1385c921

PROTECCIÓ CIVIL

1/3/2018

L'Ajuntament d'Abrera desactiva completament el pla de neu que des d'ahir es trobava en fase de prealerta

L’Ajuntament d’Abrera ha desactivat complentament aquest matí el pla d'actuació per neu que estava actiu des de la tarda del passat dimarts 26 de febrer: primer en fase de prealerta, posteriorment en alerta, i des d’ahir a la tarda es trobada de nou en fase de prealerta com a mesura de precaució davant la possibilitat que es poguessin produït glaçades a causa de les baixes temperatures.

Segons les valoracions de l'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, l’operatiu establert pel Centre de Coordinació Municipal (Cecopal) va funcionar correctament, aplicant les mesures preventives acordades amb el reforç dels serveis de la Policia Local, la Brigada Municipal i Protecció Civil, juntament amb els voluntaris de Protecció Civil, així com el Departament de Comunicació de l’Ajuntament. L'Alcalde ha agraÏt la feina realitzada per tots aquests departaments per minimitzar els riscos del temporal de neu al municipi. Podeu sentir l'Entrevista del Dia emessa ahir dimecres fent clic aquí.

 

 

 

Teniu fotos de la nevada?

Si teniu fotos de la neu caiguda aquest dimecres a Abrera ens les podeu enviar indicant omplint el nostre formulari de contacte. Les publicarem a radioabrera.cat i ajuntamentabrera.cat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00