Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Diada de Sant Jordi
 • Fira de Sant Jordi 2023
 • Signatures d'escriptors/es per la IV Fira de Sant Jordi 2023

CULTURA

18/4/2023

El diumenge 23 d'abril durant tot el dia, tindrà lloc la IV Fira de Sant Jordi, a la plaça de Pau Casals, amb diferents propostes programades per a tothom


 Fira de Sant Jordi 2023

 

IV Fira de Sant Jordi 2023 d'Abrera!

El proper diumenge 23 d'abril, tindrà lloc la IV Fira de Sant Jordi d'Abrera que s'ubicarà a la plaça de Pau Casals, de 11.00 h a 19.15 h. S'hi han programat diferents activitats amb motiu del Sant Jordi al municipi:

 • D'11.00 h a 13.00 h - Activitat infantil “Carro de contes”
 • De 12.00 h a 12.30 h - Concert d'Amb Cor de Gospel Abrera
 • De 12.30 h a 13.15 h - Concert de combos de l’Escola de Música
 • De 16.00 h a 18.00 h - Activitat infantil “Carro de contes”
 • De 16.00 h a 18.00 h - Black Out Poetry (Casal de Joves)
 • De 18.00 h a 18.20 h - Actuació de Vive y Baila
 • De 18.20 h a 19.00 h - Entrega de premis del VI Concurs de Relats "Imagina Abrera", el II Concurs de Poesia i Relat Curt per a la Gent Gran i la Panera cultural de la Biblioteca Josep Roca i Bros
 • De 19.00 h a 19.15 h - Actuació de la colla infantil Bram de Foc
 • A les 19.15 h - Final de la Fira

 

Durant tota la jornada s'instal·laran diferents parades de llibres, roses, signatura de llibres d'escriptors i escriptores, comerços locals, entitats i partits polítics. Per la seva part, la Biblioteca Josep Roca i Bros, instal·larà una carpa que comptarà amb un mural de l’Aula d’Adults i una exposició de poesia i relat curt de la Gent Gran del Casal d’Avis d'Abrera. Allà també signaran exemplars dels seus llibres els escriptors i les escriptores Juan José Sánchez, Yolanda Martínez, Sonia Key, Marisol González, Vanessa Coca, David Galiano, Maria José Orobitg, Xavier Novella i José Luis Garcia Herrera.

 

De la seva banda, la Pastisseria Duch d’Abrera tornarà fer enguany els sues tradicionals pastissos en format llibre amb les cobertes dels escriptors i escriptores locals que participen al a Fira de San Jordi, i també de l’autor abrerenc DO Martín.

 

Aprofitant la Fira de Sant Jordi es posarà en valor la creació literària del municipi i per aquest motiu, també tindrà lloc l'entrega de premis de diferents concursos literaris. Es farà entrega dels premis del VI Concurs de Relats "Imagina Abrera", el II Concurs de Poesia i Relat Curt per a la Gent Gran i la Panera cultural de la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

Signatures d'escriptors/es per la IV Fira de Sant Jordi 2023

 

 

La IV Fira de Sant Jordi comptarà amb parades de llibres, roses, escriptors/res, comerços locals, entitats i partits polítics. En cas de pluja la fira es traslladaria a la Casa de Cultura d'Abrera (c. de Federico Garcia Lorca, 17).

Abrera batega amb la Diada de Sant Jordi. Plaça de Pau Casals

Sant Jordi al Mercat Municipal i als comerços d'Abrera

El Mercat Municipal d'Abrera també celebrarà la diada de Sant Jordi a les seves instal·lacions. La jornada tindrà lloc el proper dissabte 22 d'abril de 10.30 h a 13.30 h. El cavaller Sant Jordi regalarà una rosa a totes i tots els i les clients del Mercat, per una compra igual o superior a 5 € i fins a exhaurir-ne existències. Cal remarcar també que només es donarà una rosa per persona compradora i tiquet de compra.

 

Podeu consultar tota la informació de la jornada al perfil de Facebook del Mercat Municipal abrera.mercatmunicipal

 

Celebrem Sant Jordi al Mercat d'Abrera

D'altra banda, des de la Biblioteca d'Abrera juntament amb Botiguers i serveis d'Abrera, autors locals com Juanjo Sánchez Fernández, Rubén Martín Cobano i José Luís Garcia Herrera i voluntaris i voluntàries del Casal de joves d'Abrera, Alba i Morad, s’ha commemorat recentment el Dia Mundial de la poesia 2023. Durant la tarda del dia 21 de març es van escriure un total de 15 poemes en 15 establiments: Centro Amara, Eire School of Enflish, carpintería F. Aguilera, Manualidades Alean, Mariola Moda íntima, llibreria La Figaflor, Globalmedic, Vistaoptica, Bambi, Perruqueria Pamen, RBR perruquers, Sandra joieria, FotoArt i  Estética Rosana.

 

Dia de la poesia als aparadors de les botigues d'Abrera 2023

 

9 dels poemes que es poden llegir en diversos establiments són d'autoria dels autors abrerencs Juanjo Sánchez Fernández, Rubén Martín Cobano i José Luís Garcia Herrera. També hi ha obres d'Octavio Paz, commemorem els 25 anys de la mort del poeta, la poesia seleccionada per la Institució de les Lletres Catalanes de Francesc Vicent Garcia (Rector de Vallfogona), de Federico Garcia Lorca, es commemoran els 125 anys del seu naixement i de Jordi Vintró per celebrar el seu 80è aniversari.

 

Els aparadors dels establiments lluiran els diversos poemes fins la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril. 

 

Dia de la poesia als aparadors de les botigues d'Abrera 2023

 

Més informació:

Podeu estar informats de totes les activitats que s'organitzen a Abrera a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Abrera a Instagram: @abrerainfo, @activatabrera, @casaldejovesabrera.

 

També a L'Agenda de Ràdio Abrera que s'emet dissabtes i diumenges cada hora, des de les 8h fins les 20h després dels Butlletins en Xarxa, i a les 14h després del Resum de la Setmana.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00