Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

23/2/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera del 23 de febrer al 2 de març

Divendres 23

A dos quarts de set de la tarda s’inaugurarà a la Casa de Cultura l’exposició de pintura “Abrera, avui, amb records d’ahir” de l’artista abrerenc Jaume Sagol, que comptarà amb una xerrada a càrrec de l’historiador Miquel Vives i que està organitzada per la Regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni de l’Ajuntament.

A les deu de la nit, des de la Regidoria de Cultura, s’engega el cicle de monòlegs “Abrera Riu” a la Casa de Cultura amb l’espectacle “La noche de Parrado” amb l’humorista Víctor Parrado.

 

Diumenge 25

De deu a dues, les Juventudes Rocieras d’Abrera celebraran el Dia d’Andalusia al gimnàs municipal amb una missa rociera, actuacions de quadres flamencs de l’entitat, de l’Escola de Dansa Salsa Abrera, i el coro rociero Nuevos comienzos amb degustació de migues andaluses.

A les set de la tarda, l’auditori del Centre Polivalent acollirà la 33a edició del Musicoral del Baix Llobregat, organitzat per la Coral Contrapunt d’Abrera i la Federació Catalana d’Entitats Corals, que comptarà amb les actuacions de la Coral Sons i Veus de l’Escola Municipal de Música d’Esplugues, la Coral Ferran Sors de Sant Andreu de la Barca, la Coral Sellarés de Gavà i el Cor Inovyn de Martorell.

 

Dimarts 27

De deu a dues s’oferirà a les dependències de Promoció Econòmica, a la primera planta del Mercat Municipal, el Servei d’assessorament sobre clàusules abusives. És gratuït i només cal sol·licitar cita prèvia trucant al 93 770 01 02.

 

Dimecres 28

A les quatre de la tarda tornen els Dimecres Grans del Casal d’Avis d’Abrera amb un espectacle d’ópera i sarsuela amb el repertori de “Cançó d’amor i de guerra”, “La verbena de la Paloma”, “El Barbero de Sevilla” o els famosos cuplets del paral·lel barceloní.

A les sis de la tarda a la Casa de Cultura, tindrà lloc una nova xerrada en el marc del cicle de l’Equip d’Atenció Primària d’Abrera i l’Ajuntament. Aquest mes la psicòloga del Centre de Salut Mental de Martorell Sonia Serrano parlarà del cansament crònic.

També a les sis, al Centre Polivalent, l’assessora de lactància materna i instructora de massatge infantil de l’entitat Mama Lloca, oferirà el taller “De parella a família: lactància materna i canvis a casa” en el marc de les activitats programades des del Departament d’Infància.

 

Activitats d’Infància:

Dimarts 15h al Centre Polivalent: Ioga per a embarassades

Dijous 17.30h al Centre Polvialent: Robòtica en família

Divendres al Centre Polivalent 10.15h el Mamifit Post Part; 11.15h Mamifit Embaràs


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00