Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

OBRES

19/1/2017

L'Ajuntament d'Abrera millora l’Avinguda Hostal del Pí, entre l’Av.Ca n’amat i l’Av.Energia.

El dimarts 20 de febrer, a partir de les 22h, l’Ajuntament d’Abrera inicía la fase inicial de les obres de millora de l’Avinguda Hostal del Pí, en el tram comprès entre l’Avinguda de Ca n’amat i l’Av.Energia.

En aquesta fase inicial, es realitzarà un sanejament i reforç del ferm, en un tram de 3 metres al llarg de tot l’ambit, i que és la part que hi ha sobre la canonada de la xarxa de clavagueram que hi ha en aquest via.

Aquest treballs duraran una setmana, i les feines es faran en horari nocturn, de 22h de la nit a les 6h del matí. Per tal que les feines es duguin amb la màxima seguretat, i que els usuaris de la vía pateixin els mínim greuges, en aquesta via, i temporalment a la durada de les obres, no es podrà aparcar en els dos sentits de la calçada, i es podrà circular en un sentit de circulació, que és el que va de la rotonda de l’avinguda Ca n’Amat cap a la rotonda de l’Avinguda de l’Energia (de la zona comercial al nucli urbà).

Pels veins i veïnes que fagin el sentit contrari, la ruta alternativa serà la que va per l’Avinguda de l’Energia o el Carrer Barcelona, el Carrer de Can Noguera i l’Avinguda de Ca n’Amat, tant per anar al barri de Ca n’Amat com per anar a l’autovia A2 o Martorell.

En la fase final d’aquesta actuació, es realitzarà la millora de la capa de rodadura de tot l’àmbit d’actuació, així com la reorganització de les places d’aparcament, per tal que els usuaris d’aquestes puguin utilitzar-les d’una forma més segura.

Desde l’Ajuntament d’Abrera, demanen disculpin les molèsties que puguin ocasionar les diferents fases d’aquestes actuacions de millora d’aquesta via del municipi.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00