Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

16/2/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera del 16 al 23 de febrer

Divendres 16 de febrer

A les deu de la nit, l’Escola Municipal de Música d’Abrera organitza una Jam Session a la Casa de Cultura oberta a la participació de músics estudiants, amateurs o professionals.

 

Dissabte 17 de febrer

A dos quarts de sis la Regidoria d’Infància ha programat la projecció de la pel·lícula “Hotel Transilvania 2” a l’auditori del Centre Polivalent.

 

Diumenge 18 de febrer

A l’auditori del Centre Polivalent, a les dotze del migdia La Xarxa d’Espectacles d’Abrera portarà a la companyia Veus-Veus amb una adaptació del clàssic “El llibre de la selva”.

A les sis de la tarda hi ha ball al Casal d’Avis.

A les set, el CineClub Emmetcinats projectarà la pel·lícula “Comancheria” a l’auditori del Centre Polvialent.

 

Dimarts 20 de febrer

A la Biblioteca Josep Roca i Bros,  a les cinc de la tarda es reunirà el Club de Lectura Infantil que comentarà el llibre “La noia del temps” d’Eva Piquer amb la moderació de Rosa Gordillo,.

 

Dimecres 21 de febrer

A les sis es reunirà el Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Josep Roca i Bros, moderat per Silvia Llorente, que aquest mes ha llegit la novel·la “L’atles furtiu” d’Alfred Bosch.

 

Dijous 22 de febrer

A les sis de la tarda, la Regidoria de Dones i Igualtat de l’Ajuntament ha convocat a la Casa de Cultura el Consell Municipal de les Dones d’Abrera i convida a totes les dones del municipi a participar-hi. I també a les sis, s’ha programat el taller per a dones “Detectant les petites violències masclistes de la vida quotidiana” a càrrec de Gemma Cánovas, psicòloga clínica i psicoterapeuta de l’entitat CAPS.

 

Divendres 23 de febrer

A dos quarts de set de la tarda s’inaugurarà a la Casa de Cultura l’exposició de pintura “Abrera, avui, amb records d’ahir” de l’artista abrerenc Jaume Sagol i organitzada per la Regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni de l’Ajuntament.

A les deu de la nit, des de la Regidoria de Cultura, s’engega el cicle de monòlegs “Abrera Riu” a la Casa de Cultura amb l’espectacle “La noche de Parrado” amb el Víctor Parrado.

 

Activitats d’Infància:

Dimarts 15h al Centre Polivalent: Ioga per a embarassades

Dijous 17.30h al Centre Polvialent: Robòtica en família

Divendres al Centre Polivalent 10.15h el Mamifit Post Part; 11.15h Mamifit Embaràs


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00