Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Premi Delta Narrativa 2017
  • Participa en el V Concurs de Relats "Imagina Abrera"!
  • T'agrada escriure? Participa en el VI Concurs de Relats "Imagina Abrera"!

CULTURA

20/2/2023

T'agrada escriure? Fes volar la teva imaginació i participa en el VI Concurs de Relats "Imagina Abrera", emmarcat en les celebracions del Sant Jordi 2023


Un any més, des de la regidoria de Cultura s'impulsa el Concurs de Relats "Imagina Abrera", que arriba a la seva sisena edició. Podeu escriure els vostres relats fantàstics i optar a un magnífic lot de llibres! El termini de presentació de relats s'allarga fins el dilluns 27 de març inclós.  El lliurament de premis tindrà lloc en el marc de les celebracions de Sant Jordi de 2023. Feu volar la vostra imaginació i participeu-hi!

Un any més, des de l'Ajuntament d'Abrera s'organitza el VI Concurs de Relats "Imagina Abrera", amb la col·laboració de la Librería y Papelería Abrera i La Figaflor Llibreria i Espai Culturar. El termini de presentació de relats finalitzarà el dilluns 27 de març (inclòs). 

 

Arantxa Galofré: " L'objectiu del concurs és incentivar i reconèixer la creació literària i artística de la gent d’Abrera, així com facilitar la difusió de les seves obres. Aquestes accions ens ajuden a enriquir el patrimoni cultural del municipi i dinamitzen culturalment la Diada de Sant Jordi".

La regidora adjunta de Cultura a l'Ajuntament d'Abrera, Arantxa Galofré ha explicat que "l'objectiu del concurs, com en ocasions anteriors, és el d’incentivar i reconèixer la creació literària i artística de la gent del municipi d’Abrera així com facilitar la difusió de les seves obres". Galofré, també ha explicat que "aquest concurs de relats 'Imagina Abrera' es va convocar per primer cop l’any 2017 i ja sota aquest títol.  Per tant, estem parlant d’un certamen avalat per les cinc edicions anteriors. Així doncs, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica, creiem que és molt important seguir fent aquestes iniciatives, perquè volem continuar promocionant i realitzant esdeveniment populars que fomentin la participació ciutadana dels veïns i veïnes de la localitat. Perquè som conscients que la vila d’Abrera necessita una programació d’activitats de caire literari per tal de fomentar l’escriptura i la literatura. Perquè aquestes accions ens ajuden a enriquir el patrimoni cultural del municipi. I perquè el concurs és una iniciativa que dinamitza culturalment la Diada de Sant Jordi".

 

Participa en el V Concurs de Relats

 

El termini de presentació de relats finalitzarà el dilluns 27 de març (inclòs), i participar-hi és molt senzill: preneu nota!

  • Podran participar les persones físiques majors de 18 anys que ho desitgin.
  • Cada autor o autora haurà de presentar un sol relat. La temàtica serà lliure, però hi haurà d’aparèixer Abrera partint de la imaginació de cada participant. Els relats s’hauran d’escriure en llengua catalana o castellana, hauran de ser inèdits inclosa la seva publicació a Internet, i no podran haver estat premiats en cap altre concurs ni en cap edició anterior d’aquest certamen. Serà obligatori comunicar a l’organització d’Abrera la recepció d’un altre premi provinent d’un altre concurs literari abans de la resolució d’aquest certamen. 
  • La forma de presentació del relat serà en font de text Arial, cos de 12 punts i marges de 2,5 cm el superior i l’inferior i de 3 cm a esquerra i dreta. L’extensió de l’obra no superarà les vuit planes ni serà inferior a cinc, entenent plana com una sola cara.
  • Els relats s'hauran d'enviar a l'adreça de correu electrònic del Departament de Cultura (cultura@abrera.cat) amb dos arxius adjunts: en el primer arxiu s’enviarà el relat signat amb pseudònim i en el segon, s’inclourà una fitxa amb el títol del relat, el pseudònim, el nom complet de l’autor/a, la data de naixement, l'adreça postal, el correu electrònic i el telèfon de contacte.
  • El jurat el formaran professionals vinculats al món de la literatura i a Abrera i valorarà aspectes com l’originalitat, la riquesa de lèxic i d’expressions i la seva referència a la vila d’Abrera.
  • Pel que fa als premis, es premiaran els tres millors relats que consistiran en un lot de llibres valorat en 150 euros (el 1r premi), 100 euros (el 2n premi) i 50 euros (el 3r tercer). 
  • El concurs de relats “Imagina Abrera” consta d’una única categoria narrativa i, els/les participants que hagin efectuat els tres millors relats rebran els següents premis:
       - 1er premi: Un lot de llibres valorat en 150 euros
       - 2n premi: Un lot de llibres valorat en 100 euros
       - 3r premi: Un lot de llibres valorat en 50 euros
  •  Podeu consultar les bases del concurs a la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí.

 

Hi haurà tres premis per als tres millors relats, dotats d'un lot de llibres valorat en 150 euros el primer, 100 euros el segon, i 50 euros el tercer. El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic en el marc de la Diada de Sant Jordi 2023.

L’entrega dels premis es farà en un acte públic en el marc de la Diada de Sant Jordi 2023. Serà imprescindible l’assistència l’acte per part de les persones guanyadores, a qui s’informarà amb antelació.

 

 

T'agrada escriure? Participa en el VI Concurs de Relats   

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00