Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Ei, Joves! Celebreu el Carnaval amb nosaltres! Obrim inscripcions per a l'Scape Room "Survival"
 • El Servei de Joventut d'Abrera participa a la Taula Comarcal de Joventut Político-Tècnica al Consell Comarcal del Baix Llobregat
 • Primera convocatòria de la Comissió de la Festa Major Jove 2023

  + 6

 • Primera convocatòria de la Comissió de la Festa Major Jove 2023
 • Sortida a la Bolera del Casal de Joves d'Abrera
 • Sortida a la Bolera del Casal de Joves d'Abrera
 • Sortida a la Bolera del Casal de Joves d'Abrera
 • CICLE FESTIU JOVE D'ABRERA 2023
 • CASAL DE JOVES

JOVENTUT

8/2/2023

Obertes les inscripcions per a l'Scape Room "Survival", que s'organiza des del departament de Joventut, juntament amb la Comissió de Carnestoltes i Halloween


Per celebrar el Carnaval 2023, la Comissió de Carnestoltes i la Comissió de Halloween, juntament amb joves i el Servei de Joventut hem programat l’scaperoom “Survival” que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer de 19.00 h a 23.00 h al Casal de Joves i el Centre Polivalent.  L’objectiu del joc és aconseguir un antídot per al “Virus Zombi”. Per això, els i les participants hauran de completar diverses proves en un temps màxim de 30 minuts. Sereu capaços/ces de resoldre-les a temps? Inscriviu-vos a través de l'enllaç que trobareu a continuació!

 

També us infomem de la nostra participació a la Taula Comarcal de Joventut Político-Tècnica al Consell Comarcal del Baix Llobregat i de la primera convocatòria de la Comissió de la Festa Major Jove de 2023.

DISSABTE 25 DE FEBRER

HORA: 19.00 h – 23.00 h

 

SCAPE ROOM: SURVIVAL

  

L'Scape Room "Survival" tindrà caràcter invasiu i es juga de forma “survival”, és a dir, que hi haurà personatges a l’interior, concretament zombis, que si et toquen o tu els toques a ells t’infectes i et mors, i el joc acaba per a tu. Es tracta d’un joc lineal, sempre caldrà anar endavant i no serà necessari retrocedir a cap sala anterior, i els objectes que s’utilitzen en una sala no seran necessaris a la següent per avançar. Per això, caldrà deixar-los a la sala a la qual es trobin, i quan es tracti de cadenats de clau, caldrà deixar la clau posada al cadenat un cop aquest sigui obert.

 

Es podrà participar en grups de com a màxim 6 persones, i l’edat mínima recomanada és de 14 anys.

 

Per participar-hi caldrà formalitzar inscripció prèvia en aquesta pàgina web i el preu de l’activitat és d’un euro per persona que caldrà abonar en efectiu de forma presencial abans de l’inici de l’activitat.

 

 • Feu la vostra inscripció a l'scaperoom "Survival" que farem el dissabte 25 de febrer de 19.00 h a 23.00 h al Casal de Joves fent clic aquí.

Ei, Joves! Celebreu el Carnaval amb nosaltres! Obrim inscripcions per a l'Scape Room

 


Participem a la Taula comarcal de Joventut Político-Tècnica

El Servei de Joventut va assistir el passat divendres 20 de gener a les 12 h a la Taula Comarcal de Joventut Político-Tècnica al Consell Comarcal del Baix Llobregat. En aquesta Taula Comarcal, es van presentar els principals projectes i innovacions que s’han dut a terme des del Servei Comarcal de Joventut i l’Oficina Jove durant el 2022, així com la introducció d’alguns dels àmbits en els quals es preveu aprofundir enguany.

 

El Servei de Joventut d'Abrera participa a la Taula Comarcal de Joventut Político-Tècnica al Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

 

Primera convocatòria de la Comissió de la Festa Major Jove 2023

El dimecres 25 de gener, va tenir lloc la primera convocatòria de la Comissió de la Festa Major Jove 2023. En aquesta primera sessió van comptar amb l'assistència del regidor de Joventut, Alfred Delgado, la tècnica de Joventut, Cristina Sarrà, la dinamitzadora del Casal de Joves, Abigail Miró i la informadora Juvenil, Ana Belén Durango. Van comptar amb la participació de 7 joves, on ens van fer arribar diverses propostes per la Festa Major Jove 2023. Les propostes van ser grups musicals, grups de versions i monòlegs.
 
Primera convocatòria de la Comissió de la Festa Major Jove 2023
 
Tots aquells i aquelles joves d'Abrera de 12 a 30 anys i/o entitats juvenils que no hagin pogut assistir, poden enviar la seva proposta al correu de joventut@abrera.cat o de forma presencial al Casal de Joves (pl. Rebato, 1) fins al 9 de febrer.  Del divendres 10 de febrer al dimarts 14 de febrer, les propostes es podran votar a través de l'Instagram (casaldejovesabrera).
 
La segona convocatòria serà el proper dimecres 15 de febrer a les 19.00 h per la presentació de les propostes i la valoració tècnica.
 
CICLE FESTIU JOVE D'ABRERA 2023

 

Sortida a la Bolera

Des del Casal de Joves d'Abrera,  hem tornat a organitzar una sortida, aquest cop la sortida d'hivern, que va tenir lloc el divendres 27 de gener vam anar al centre comercial Splau a fer una partida de bitlles. Vam comptar amb la participació de 18 joves del casal, va ser tot un èxit! Gràcies a tots i totes les joves que participeu de les activitats que fem amb tanta il·lusió per vosaltres!

Sortida a la Bolera del Casal de Joves d'Abrera 

 

Contacteu amb el Servei de Joventut!

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través de diversos canals:

 • PIJ La Garsa a l'email joventut@abrera.cat o al telèfon 686 253 157
 • Al Casal de Joves, a la del Rebato 1, de dilluns a divendres de 17 a 20 h, trucant al telèfon T.93 770 43 34.
 • Al'Instagram del Casal de Joves d'Abrera: @casaldejovesabrera

 

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00