Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • 2 ok
 • 1 ok
 • Dscn0955

  + 5

 • Dscn0967
 • 4
 • 3
 • 5
 • 6

RÀDIO ABRERA

13/2/2018

Des de Ràdio Abrera ens sumem a les celebracions del Dia Mundial de la Ràdio avui 13 de febrer

Aquest dimarts 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la ràdio i és per aquest motiu que des de Ràdio Abrera volem afegir-nos a aquesta celebració i felicitar als nostres companys i companyes del món de la ràdio. 

El passat 29 de juny de 2017, Diada de Sant Pere, i en el marc dels actes de la Festa Major d’Abrera 2017, vam celebrar l'acte d'inauguració dels nostres nous estudis que va aplegar un gran número de veïns i veïnes i companys i els mitjans de comunicació que van voler descobrir les noves instal·lacions, ubicades a la primera planta de la Sala Municipal (C/ Casamada, 14).  La data escollida per a la inauguració coincidia exactament amb el 32è aniversari de la primera emissió de Ràdio Abrera.

 

La ràdio en l’actualitat:

Actualment són 6 els treballadors en plantilla que treballen a la nostra emissora municipal i 25 col·laboradors que omplen d’informació i ritme la sintonia del 107.9 FM del dial.

El projecte que va néixer d’una forma totalment amateur i de voluntariat, s’ha anat professionalitzant al llarg d’aquests anys, sense deixar de banda la il·lusió, i guanyant dedicació i qualitat. Això sí, sense perdre de vista la important tasca que han realitzat i realitzen en l’actualitat els col·laboradors de Ràdio Abrera. Una tasca totalment desinteressada, oferint el seu temps i talent.

 

Com va néixer Ràdio Abrera?

Fa molts anys un grup de joves abrerencs i abrerenques amb inquietuds i ganes de fer coses va plantejar a l’Ajuntament d’Abrera la idea de muntar una emissora municipal de ràdio. Va ser durant la Festa Major d’Abrera de l’any 1985 quan van sortir a les ones les primeres emissions de Ràdio Abrera. Primer amb un programa pilot, després amb emissions el cap de setmana, i mica en mica es van anar ampliant les hores d’emissió: amb informació local i comarcal, i programes temàtics i musicals, que van posar les bases del que ara és Ràdio Abrera.

Els estudis de Ràdio Abrera es van situar a les antigues Escoles Velles (actual Hotel d’Entitats), l’any 1992 es van traslladar a la segona planta de l’antic Ajuntament (al carrer Major, 3) on han estat ubicades fins al juny de 2017 quan es van traslladar al carrer Casamada 14.

 

Des de Ràdio Abrera volem felicitar als nostres companys de mitjà pel Dia Mundial de la Ràdio i possem en valor tota la feina feta i per fer de tots els companys i companyes de Ràdio Abrera i agraïm també a tots els nostres oients que sintonitzen la nostra sintonia dia a dia, fent-la líder de la comarca. Moltes felicitats!


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00