Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Reunió alcaldes amb Diputació FIL

SUPRAMUNICIPAL

19/1/2017

L'alcalde d'Abrera participa a la trobada amb la Diputació per analitzar el finançament del FIL

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la resta d’alcaldes i alcaldesses dels municipis que formen part del Patronat de la Fundació d’Inserció Laboral FIL (Esparreguera, Sant Esteve Sesrovires i Collbató), juntament amb l’alcalde d’Igualada, s’han reunit amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el vicepresident segon de l’ens provincial, Marc Castells, i el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà, , per definir un finançament econòmic que faci viable l’entitat. La reunió va tenir lloc a la Diputació de Barcelona el dijous 12 de gener.

 

Els cinc ajuntaments patrons de l’entitat aposten per la continuïtat de la Fundació, amb una situació econòmica de lenta recuperació, on hi treballen 120 persones dels municipis d’Abrera, Esparreguera, Collbató, Olesa de Montserrat i Sant Esteve de Sesrovires. Més de 90 treballadors són persones amb acreditació de discapacitat.

 

Els patrons de la Fundació FIL treballen intensament per la viabilitat i continuïtat del projecte social que comporta, i la Diputació s’ha mostrat favorable a col·laborar amb els ajuntaments per garantir la viabilitat de la fundació. “Entre tots els patrons i la fundació Àuria estem dissenyant el millor futur sostenible per garantir la continuïtat de l’objectiu social de la Fundació FIL”, ha comentat l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro.

 

La Fundació FIL es va constituir l’any 2001 amb l’objectiu de fomentar la integració laboral dels veïns i veïnes amb dificultats d’inserció laboral dels cinc municipis del Baix Llobregat implicats. La Cooperativa-Taller Àuria d’Igualada col•labora en la gestió de la fundació des de finals de 2015.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00