Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • podi La Vinya Gimnàstic Club Abrera

ESPORTS

6/2/2018

Consulta els resultats de les competicions disputades el cap de setmana pels equips abrerencs

Als documents ajunts podeu consultar els resultats dels partits que han estat facilitats per les diferents entitats esportives d'Abrera.

Entre aquests resultats destaquem que l’equip de la Divisó C de La Vinya Gimnàstic Club d’Abrera s’ha proclamat campió a la segona fase de la Lliga Ibèrica de Gimnàstica Artística celebrada el passat cap de setmana a Vilareal. L’equip, integrat per Emma Cantos, Lucia Zafra, Alexia Espin, Neus Valenzuela, Marina Capilla, Julia Lavandeira, Irene Garcia, Marta Royo i Ana Muños, va aconseguir una nota de 171,400 classificant-se en primera posició entre els vint equips participants a la categoria.

La Lliga Ibèrica de Gimnàstica Artística és una competició per equips a la que es treballen els aparells de dalt, paral·leles, barra i terra. La Vinya Gimnàstic Club ha participat en aquesta segona fase amb un total de 23 gimnastes repartides en les categories Kids, Divisió B i Divisió C. Des del club s’ha destacat el bon paper de les Kids i la Divisió B, i en especial el triomf de la Divisió  C. D’aquí un mes es celebrarà la tercera fase de la competició.

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00