Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Panell minideixalleria del carrer de l'Església
  • Panell minideixalleria del carrer de l'Església
  • Panell minideixalleria de la plaça del Rebato

    + 2

  • Panell minideixalleria de la plaça del Rebato
  • Panell minideixalleria del carrer Martorell

MEDI AMBIENT

5/2/2018

S'instal·len a Abrera tres minideixalleries per al reciclatge de piles, mòbils, cd o bombetes

L’Ajuntament d’Abrera ha instal·lat tres panells de minideixalleria, per tal de facilitar i apropar a la ciutadania el reciclatge de aquelles fraccions de residus que no formen part de la recollida habitual com ara paper, envasos de plàstic o vidra i matèria orgànica. Ara, amb aquests panells existeixen tres punts on poder dipositar piles, acumuladors, CD, telèfons mòbils, bombetes o petits cartutxos d’impressora.

Es tracta d’un pas més per fer d’Abrera un municipi més sostenible, i els punts on es localitzen els panells de minideixalleria són: davant del Centre polivalent del Rebato, davant del Pavellò esportiu Municipal i entre el mercat municipal i el Centre d’Atenció Primària.

De manera regular, els residus recollits en aquests panells seran transportats a la deixalleria municipal, on seran dipositats al contenidor adient.  A més, aquests panells permeten la instal·lació de cartells informatius.

 

Recollida de l’oli domèstic
Les noves fraccions, que es recullen selectivament, s’afegeixen a la recollida també selectiva d’oli domèstic, que l'Ajuntament d'Abrera va posar en marxa el passat mes de setembre, amb la instal·lació de deu contenidors de reciclatge repartits per tot el municipi. L’oli que es recicla usant aquests contenidors a Abrera, en lloc d’anar a parar al clavegueram municipal, es transforma en biodiesel. Així contribuïm a reduir el consum de carburants fòssils.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00