Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • cartell concurs iniciatives empresarials 2017

PROMOCIÓ ECONÒMICA

16/1/2017

El 8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Nord obre les inscripcions fins el 28 de febrer

Els Departaments de Promoció Econòmica dels set ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires- han convocat el “8è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord”, que té l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments. Les incripcions es poden fer fins el 28 de febrer a qualsevold els serveis d’atenció a emprenedors dels ajuntaments participants.

El concurs, que té cinc categories, busca també augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris dels serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint alhora una major implicació dels agents econòmics amb els serveis municipals. 

 

Categories i premis

En aquesta vuitena edició dels premis es proposen cinc categories:

  • Millor empresa innovadora. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€. Es valorarà la trajectòria de l’empresa en el camp/sector de la innovació.
  • Millor empresa ( trajectòria empresarial) en el sector comerç. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€. Es valorarà la trajectòria de l’empresa en el camp/sector de la innovació.
  • Millor empresa (trajectòria empresarial) en el sector serveis. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€. Es valorarà la trajectòria de l’empresa. 
  • Millor iniciativa empresarial promoguda per a col·lectius majors de 45 anys. Premi de 2.000€ i la gravació d’un reportatge de vídeo comercial per potenciar la trajectòria de l’empresa i posicionament web o xarxes socials, valorat en 600€. La data de constitució de l’empresa ha de ser a partir de l’any 2013 i com a requisit, un dels socis ha de tenir 45 anys.
  • Millor idea jove de negoci. Premi de 2.000€ (1.000€ per al centre d’ensenyament i 1.000€, per al guanyador o grup de guanyadors). Publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord). Premi adreçat a alumnes de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior matriculats a centres d’ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord. Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes.

 

En tots els casos, les empreses participants han de tenir el domicili social als municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca o Sant Esteve Sesrovires. S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre. I no hi podran participar aquelles empreses que s’hagin presentat a un màxim de dues edicions, o bé hi hagin estat premiades. No obstant això, hi podran participar si ha transcorregut un mínim de dos anys des de l’última candidatura presentada.

 

Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”

El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00