Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Concurs de cartells de Carnestoltes 2018. Dibuix guanyador
  • Concurs de cartells de Carnestoltes 2018. Dibuix guanyador

CULTURA

27/1/2018

Quim Gil, de l'Escola Ernest Lluch, és el guanyador del Concurs Infantil de cartells del Carnestoltes 2018

Quim Gil, de l’Escola Ernest Lluch, és al guanyador del Concurs Infantil de cartells del Carnestoltes 2018 convocat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Abrera a les escoles de primària i al que s’han presentat un total de 160 cartells. El cartell guanyador, que podeu veure a la secció d’actualitat de la nostra pàgina web radioabrera.cat, serà la imatge de les celebracions del Carnestoltes 2018 d’Abrera, i tots els dibuixos presentats s’exposaran a partir de dijous dia 1 de febrer i fins el dia 9 al vestíbul de la Casa de Cultura.

 

Inscripcions obertes pel concurs de disfresses

Ja s’han publicat les bases específiques del concurs de disfresses al que podrà participar qualsevol persona, ja sigui de manera individual, per parelles, o en grup. El certamen tindrà lloc en el marc de la Festa del Carnestoltes 2018, que es celebrarà el dissabte 10 de febrer. La rua començarà a les quatre de la tarda al Parc de Can Morral i anirà fins a la plaça de Pau Casals. Les inscripcions ja estan obertes i es podran formalitzar fins el nou de febrer a la tercera planta del Centre Polivalent, al despatx de Cultura, els dimecres de quatre a vuit, o bé a través de correu electrònic, descarregant el formulari d’inscripció a la pàgina web municipal ajuntamentabrera.cat i enviant-la a l’adreça cultura@ajuntamentabrera.cat.

Hi ha quatre categories per edats: la primera de 0 a 5 anys, la segona de 6 a 10, la tercera d’11 a 16 anys i la quarta per a majors de 17 anys, i una cinquena categoria “Especial comparses”. A les dues primeres els premis seran material lúdic-didàctic, i a la resta premis en metàl·lic per al primer, segon i tercer classificats que van dels 90 als 170 euros. Mentre que a la categoria de comparses s’han establert dos premis de 120 euros per a la comparsa més participativa i per a la més original.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00