Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Jo també sóc d’Abrera. Penja’m la xapa!
  • Jo també sóc d’Abrera. Penja’m la xapa!
  • Jo també sóc d’Abrera. Penja’m la xapa!

MEDI AMBIENT I SANITAT

29/1/2018

L'Ajuntament engega la campanya "Jo també sóc d’Abrera. Penja’m la xapa!" per identificar els animals

Des de la Regidoria de Medi Ambient i Sanitat de l’Ajuntament d’Abrera s'ha posat en marxa la campanya de distribució de plaques identificatives de gossos, gats i fures censats al municipi. Tenir els animals degudament censats i xipats ajuda a tenir un major control sobre les pèrdues i abandonament de gossos, que comporta cada cop una despesa més gran pel nostre municipi.

La identificació amb microxip, xapa i inscripció al cens municipal són mesures obligatòries per a les persones propietàries de gossos, gats i fures i és per aquest motiu que des de l'Ajuntament d’Abrera hem engegat la campanya “Jo també sóc d’Abrera. Penja’m la xapa”. Durant els propers dies, els propietaris i les propietàries d’animals censats al registre d’animals de companyia d’Abrera rebran la trucada de personal de l’ajuntament informant de la campanya, aprofitant així per verificar les dades i poder actualitzar el cens.

 

Xapa identificativa gratuïta

Els propietaris i les propietàries d’animals ja censats ja poden passar directament per l'Ajuntament d'Abrera, a les oficines d’Urbanisme i Territori, a l’Avinguda Lluís Companys número 8, de dilluns a divendres de les 9.00 h a les 14 hores, i sol·licitar de manera gratuïta la xapa identificativa del seu animal.

 


Corretja o collar de l’animal
Per censar a l’animal només heu d’acudir a l’Ajuntament on s’inscriurà gratuïtament al cens municipal d’animals domèstics i  es farà entrega d'una xapa censal municipal que s'ha de col·locar de forma permanent a la corretja o collar de l'animal per circular per la via pública, on recomanem afegir el nom i el telèfon del propietari per facilitar la recuperació per part del propietari, en el cas que l’animal s’extraviï o es perdi.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00