Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • plànol aeri Abrera

INFRAESTRUCTURES

13/1/2017

L'Ajuntament d'Abrera organitza les xerrades "Volem un territori cohesionat i empreses de futur"

L’Ajuntament d’Abrera està organitant una sèrie de xerrades que porten per títol "Volem un territori cohesionat i empreses de futur", que tenen l’objectiu d’explicar que s’està fent des del consistori per tal de defensar i protegir els interessos d’Abrera davant diversos proyectes d’infraestructures impulsats des de la Generalitat, presentar l’entorn mediamental i acollir espais empresarials de valor tecnològic. Les xerrades tindran lloc a les sis de la tarda el dia 23 de gener a la Casa de Cultura, el dia 27 al Casal Social de Can Vilalba i el 31 de gener al Casal Social de Ca n’Amat.

Les carreteres que la Generalitat de Catalunya estudia implantar a Abrera han estat analitzades pels tècnics municipals i l’Ajuntament ha rebutjat les seves propostes i ha proposat unes alternatives completament respectuoses amb el medi ambient. D’altra banda, la Generalitat també proposa la implantació d'un centre d'empreses d’activitats logístiques en un espai classificat com a sòl no urbanitzable. L’Ajuntament, en canvi, aposta per un nou model d'empreses de valor tecnològic en els polígons industrials existents i en sòl urbanitzable.

Aquests temes són els que centraran les xerrades informatives que tindran lloc els dies 23, 27 i 31 de gener a la Casa de Cultura, el Casal Social de Can Vilalba i el Casal Social de Ca n'Amat, respectivament, a les sis de la tarda.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00