Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Abrera viu la música amb les Audicions de Corals i Conjunts Instrumentals de l’Escola Municipal de Música
 • Des de l'Ajuntament d'Abrera dotem d’equipament informàtic a diferents centres i serveis municipals. Escola Municipal de Música
 • Abrera viu la música amb les Audicions de Corals i Conjunts Instrumentals de l’Escola Municipal de Música

  + 2

 • Abrera viu la música amb les Audicions de Corals i Conjunts Instrumentals de l’Escola Municipal de Música
 • L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2022-2023

EDUCACIÓ

3/5/2022

Avui dimarts 3 de maig s'obre el procés de preinscripció a l'Escola Municipal de Música d’Abrera pel curs 2022-2023 que romandrà obert fins al divendres 27 de maig


Des de l’Escola Municipal de Música d’Abrera s'inicia, aquest dimarts 3 de maig, el procés de preinscripció pel curs 2022-2023. Teniu temps per apuntar-vos-hi fins al divendres 27 de maig. La preinscripció es podrà realitzar de forma telemàtica o de forma presencial. La regidora d'Educació, Giulia Mirto, ha posat en relleu que “l’Escola Municipal de Música ha adaptat el projecte pedagògic als temps actuals, arribant a totes les edats i de forma inclusiva. Us convidem que conegueu el projecte i seguiu aprenent música! A Abrera la cultura i la música estan a l’abast de tothom!”.
 
Preinscripció

La preinscripció pel curs 2022-2023 de l’Escola Municipal de Música (pl. Rebato, 1. Centre Polivalent) es farà tant online com de forma presencial.
 • Les famílies i persones interessades en la preinscripció online han d'emplenar el següent formulari (que trobareu fent clic aquí).
 • Les preinscripcions presencials es podran dur a terme a l'escola Municipal de Música del dimarts 3 de maig al divendres 27 de maig de dilluns a divendres de 17 h a 20.30 h.

 

Matrícula

El mes de juny es comunicarà el llistat d'admesos i es confeccionaran els grups i els horaris per al proper curs. Les matrícules es duran a terme de forma presencial del dilluns 13 de juny al dimecres 22 de juny.

 L'Escola Municipal de Música d’Abrera obre les preinscripcions pel curs 2022-2023

 

 

La música a l’abast de tothom

Des de l’Escola Municipal de Música es posa la música a l’abast de tothom mitjançant una oferta educativa diversa adaptada als diferents col·lectius (infants, joves, adults i gent gran). Aquesta oferta educativa se centra, d’una banda, en proporcionar una formació musical adequada en cada cas i, d’altra banda, en la inserció de l’alumnat en la vida cultural i festiva de la vila i l’entorn. A banda, l'escola de música abrerenca també ofereix la preparació necessària a aquells alumnes que volen continuar l’estudi de la música d’una forma més professionalitzada en d’altres centres com ara els Conservatoris, el Taller de Músics, l’Aula de música moderna... Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha apostat per la digitalització dotant d’equipament informàtic a diferents centres municipals, com l'Escola Municipal de Música, que compta amb una nova pantalla digital. Trobareu tota la informació fent clic aquí

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera dotem d’equipament informàtic a diferents centres i serveis municipals. Escola Municipal de MúsicaOferta educativa

El centre ofereix cursos de música a partir dels 3 anys amb programes educatius per a infants, joves, persones adultes i gent gran. Tot seguit us els detallem:

 • Sensibilització musical (P3,P4 i P5): Introducció al món musical a través del joc, el moviment i la cançó.
 • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran: Formació musical global a través de l’aprenentatge d’un instrument, ell llenguatge musical, el cant coral i el conjunt instrumental.
 • Especialitats instrumentals: Violí, Viola, Violoncel, Piano, Guitarra, Cant, Flauta travessera, Trompeta, Trombó, Saxòfon, Tenora, Tible, Acordió diatònic, Guitarra elèctrica, Baix elèctric i Bateria.
 • Musicoteràpia: Sessions de musicoteràpia per a alumnat amb necessitats educatives especials. Són sessions de treball individual o en grup atenent als requeriments de cada necessitat.

 

Gaudim d'una nova edició d'Audicions d’instrument de l'Escola municipal de Música d'Abrera!

 

Per a més informació podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dijous 12 de maig amb el director de l'Escola Municipal de Música d'Abrera, Jordi Campos, fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Quotes i pagaments

 • Sensibilització (P3, P4 i P5):
  Matrícula: 20,34 €
  Quotes: 16,25 €/mes
 • Educació musical per a infants, joves, persones adultes i gent gran:
  Infants (a partir de 6 anys):
  Matrícula: 20,34 €
  Quotes: 25,27 €/mes

  Joves (a partir de 12 anys):
  Matrícula: 20,34 €
  Quotes: 47,36 €/mes

  Persones adultes i gent gran:
  Matrícula: 20,34 €
  Quotes: 43,84 €/mes    
 • Musicoteràpia Matrícula: gratuïta.
  Quotes: 22,09 €/mes.

 

Activitats i concerts

Des de l'Escola Municipal de Música també participem en les activitats programades per l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM), de la qual formem part. El diumenge 27 de març, 36 alumnes de la nostra escola van participar en el Cantaxics 2022 de Manresa. Trobareu tota la informació fent clic aquí.

 

Un total de 36 alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Abrera participen al Cantaxics 2022 de Manresa

Contacteu amb l'Escola Municipal de Música d'Abrera!

Realitzar la preinscripció en aquests moments no us compromet a cap pagament (ni de la matrícula, ni de la quota).  Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l’Escola Municipal de Música d’Abrera: 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00