Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • avís plugues 06-01-18

PROTECCIÓ CIVIL

6/1/2018

El Servei Meteorològic activa un avís per fortes pluges per aquest cap de setmana que afecta el municipi d'Abrera

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per fortes pluges que durant la tarda de dissabte i el matí de diumenge podrien afectar el municipi  d'Abrera i el Baix Llobregat Nord. Des de Protecció Civil es recomana molta precaució a la ciutadania en la mobilitat a les carreteres i carrers. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les precipitacions puguin superar la intensitat de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. I les precipitacions podran anar acomanyades de tempesta. A més, ent tot l'episodi es podran acumular locament més de 50 litres de precipitació.

Des de Protecció Civil es recomana molta precaució a la ciutadania en els desplaçaments pels carrers i carreteres de les poblacions més afectades, especialment a prop de rieres i rius, passos soterrats i zones inundables. Abans de que comencin les pluges és recomanable que reviseu la teulada i mantingueu nets els baixants i desguassos d'aigua de pluja, especialment als patis o als terrats dels edificis, per evitar inundacions. En soterranis i locals amb possibilitats d'inundació, cal que prevegeu mesures de protecció. Cal també evitar aparcar els vehicles en les rieres, especialment a les zones properes a la desembocadura, on més cabal i amb més força es pot acumular.

Un cop comencin les pluges s’aconsella no romandre a prop de lleres, rius i guals i eviteu travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada. Si les tempestes van acompanyades d’aparell elèctric, cal evitar situar-se sota els arbres o torres elèctriques. Extremeu les precaucions en les activitats a l’aire lliure en les zones afectades per les pluges i les situades aigües avall dels rius.

Per a qualsevol emergència el telèfon al que s'ha de trucar és el 112.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00