Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • magatzem

OFERTES FEINA

4/1/2018

Mercadona disposa de diverses vacants al seu bloc logístics del Polígon Sant Ermengol d'Abrera

Mercadona arrenca l’any oferint 351 vacants per a treballar als seus supermercats i blocs logístics de tot Espanya, entre ells el bloc logístic del Polígon Barcelonés d’Abrera. Les darreres vacants publicades aquest dimarts contemplen treballs al bloc logístic d’Abrera. A la pàgina web de la companyia, a l’apartat  d’”Ocupació” les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds de feina i registrar el seu currículum.

També ha elaborat una guia per a presentar les candidatures en l’anomenat “Portal del candidat” al que es descriuen amb detall tots els passos perquè els candidats puguin inscriure’s a les ofertes de feina que s’actualitzen diàriament. El portal permet la recerca de llocs vacants per províncies i municipis, tipus de jornada laboral i tipus de contracte. A més, si els candidats estan registrats a la xarxa Linkedin poden importar directament les seves dades personals des d’aquesta plataforma. Per a més informació es pot consultar directament la secció d’Ofertes de Feina de la pàgina web de l’empresa, Mercadona.es.

També es pot rebre assessorament per fer la inscripció al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Oferta d'Ocupació Pública de l'Ajuntament d'Abrera

D'altra banda, l’Ajuntament d’Abrera ha publicat una oferta de treball per a un concurs de mobilitat horitzontal d’una plaça de caporal de la policia local. És imprescindible ser funcionari o funcionària de carrera de cossos de policia local de la resta de municipis de Catalunya, i també poden prendre part els funcionaris i funcionàries de carrera del cos de Mossos d’Esquadra i els de les forces i cossos de seguretat de l’Estat destinats a Catalunya, també es requereix estar en possessió dels permisos de conduir A1 i B i nivell intermedi de català.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament i a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública del web municipal, ajuntamentabrera.cat. El termini de presentació de sol·licituds s’allarga fins dimecres de la propera setmana dia 22 de novembre.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00