Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Ús obligatori de mascareta en espais interiors públics. Foto de rawpixel.com en freepik.es
 • Ús de mascareta obligatori
 • Ús de la mascareta per a la prevenció de la Covid-19. Foto de freepik.es

  + 5

 • Salutació anti Covid-19. Foto: www.freepik.es
 • Ús de la mascareta per a la prevenció de la Covid-19. Foto de freepik.es
 • Mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. Imatge de Jordy Nijenhuis a Pixabay
 • Mesures de prevenció i contenció de la Covid-19
 • Distància social. Mesures de prevenció i contenció de la Covid-19

MESURES ANTICOVID

10/2/2022

La mascareta deixa de ser obligatòria en espais exteriors des d'avui dijous 10 febrer, i demà divendres dia 11 reobre l'oci nocturn


Aquesta setmana continua la relaxació de mesures per a la prevenció i contenció de la Covid-19. A partir d'aquest dijous 10 de febrer l'ús de la mascareta deixarà de ser obligatori en espais exteriors. Avui dijous les mascaretes també deixen de ser obligatòries als patis de les escoles i, des de les 00 h del divendres 11 de febrer, l'oci nocturn podrà reobrir i recuperar la seva activitat a Catalunya. 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es continua recordant la importància de les mesures d'autoprotecció per evitar la transmissió de la Covid-19: ús de la mascareta, rentat de mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i ventilació d'espais. La salut és cosa de tothom! 

Amb data dijous 3 de febrer, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) va publicar la RESOLUCIÓ SLT/177/2022, de 2 de febrer, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Podeu llegir la RESOLUCIÓ SLT/177/2022 fent clic aquí

I aquest dimecres 9 de febrer, el Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat el Real Decreto 115/2022, de 8 de febrero, pel qual es modifica l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19. Es modifica l’article 6 de la Llei 2/2021, de 29 de març, de regulació de l’ús obligatori de la mascareta. Podeu llegir el Real Decreto 115/2022 fent clic aquí.

Així, des de les 00 h del dijous 10 de febrer, l’ús de la mascareta deixa de ser obligatori als espais exteriors. La mascareta continua sent obligatòria a:

 • Espais tancats d’ús públic o obert al públic.
 • Esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure quan els assistents estiguin a peu dret i en cas que estiguin asseguts sense distància de seguretat.
 • Mitjans de transport.

Consulteu totes les mesures vigents fins al dijous 17 de febrer inclòs

Activitats socials

                                                                      Missatge d'agraïment
El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha agraït a les veïnes i veïns d'Abrera l'esforç realitzat els darrers mesos: “Voldria agrair a tota la ciutadania abrerenca, a tota la població, a tots els professionals, a tots els joves, a tota la gent gran la seva resistència, la seva capacitat d’adaptació i, sobretot, el gran esforç per tal de superar aquesta crisi sanitària tan extensa. Ara més que mai hem de continuar unint esforços. Hem de continuar mantenint els tres eixos principals; mascareta, higiene de les mans i distància social, per tal de minimitzar les xifres que tenim en el nostre municipi. Hem de continuar fent esforços perquè Abrera s’ho mereix, sobretot les persones; totes els/les veïns/nes que estem treballant per a aconseguir-ho i ho aconseguirem”. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera demanem extremar les mesures d'autoprotecció per la prevenció i contenció de la Covid-19.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00