Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Subministrament d'aigua

AVÍS

4/2/2022

El Servei Municipal d'Aigües d'Abrera farà treballs de neteja i desinfecció dels dipósits del barri de Sant Miquel avui divendres 4 de febrer, i a Les Carpes i Can Torres dimarts dia 8


Des del Servei Municipal d'Aigües informen que aquest divendres 4 de febrer, a partir de les 9 h, es tallarà el subministrament d'aigua en el barri de Sant Miquel per uns treballs de neteja i desinfecció del dipòsit d'aigua del barri. I el proper dimarts 8 de febrer es podran produir puntualment baixades de pressió o talls intermitents d'aigua amb motiu dels treballs de neteja i desinfecció del dipòsit d'aigua del barri de Les Carpes i Can Torres a les llars d'aquets dos barris abrerencs.

Ent tots dos casos es treballarà per restablir el servei al més aviat possible i des de l'Ajuntament d'Abrera es prega a les veïnes i veïns que es vegin afectats/des per aquests talls disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS. 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí. I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00