Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Continuem amb la campanya de vacunació contra la Covid-19 a les persones de més de 80 anys
  • Comença la campanya de vacunació contra la Covid-19 a la residència Canigó del nostre municipi
  • La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

SALUT PÚBLICA

1/2/2022

El CAP d'Abrera duu a terme avui dimarts 1 de febrer una campanya puntual de vacunació contra la Covid-19 amb cita prèvia i sense cita


Al Centre d'Atenció Primària d'Abrera (C. Manresa, 9) es duu a terme una campanya puntual de vacunació contra la Covid-19 amb cita prèvia i sense cita, avui dimarts 1 de febrer, en horari de 9 a 13 h i de 15 a 19 h. Aquesta campanya s’adreça a primeres i segones dosis per a majors de 12 anys, i dosi de reforç per a majors de 30 anys. La referent de vacunes de l’ambulatori abrerenc, la infermera Vega Càmara, ha explicat a Ràdio Abrera la jornada de vacunació al nostre municipi: "aquest dimarts 1 de febrer, farem vacunació amb i sense cita prèvia al CAP d’Abrera. Pot venir qualsevol persona de més de 12 anys, si és primera o segona dosi. O  persones de més de 30 anys per la dosi de record també poden venir al Cap d’Abrera a vacunar-se de Covid, aquest dimarts de 9 h a 13 h o de 15 h a 19 h".

 

Per a més informació sobre la campanya de vacunació contra la Covid-19 al nostre municipi també podeu trucar l’ambulatori abrerenc al T. 93 770 25 61. Per a demanar cita prèvia s'ha de fer a través del web vacunacovid.cat

 

 

El centre de vacunació massiu més proper al nostre municipi és el que s'ha habilitat al Centre Cultural de Martorell (pl. de les Cultures s/n), i les vacunes s’administren a la segona planta d'aquest equipament en horari de 9.00 h a 13.30 h i de 15.00 h a 19.30 h. Al Centre Cultural de Martorell s'administren vacunes a infants de 5 a 11 anys i a majors de 12 anys. Salut demana, que les persones que s’hagin de vacunar demanin cita a través de la web vacunacovid.cat, perquè això facilita l’operativa dels punts de vacunació i evita que s’hi puguin fer cues.

 

  • Podeu consultar tots els centres de vacunació massius habilitats a tot Catalunya fent clic aquí.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera continua recordant la importància de les mesures d'autoprotecció per evitar la transmissió de la Covid-19: ús de la mascareta, rentat de mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i ventilació d'espais. La salut és cosa de tothom!

La salut és cosa de tothom!

La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00