Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Operació Quilo 2019

GENT GRAN

11/1/2022

El festival solidari del Grup de Teatre del Casal de la Gent Gran "Operació Quilo" es posposa fins al dissabte 5 de febrer per motius de salut i prevenció

 


L'Operació Quilo, el Festival solidari del grup de Teatre del Casal de la Gent Gran, es durà a terme el dissabte 5 de febrer. L'esdeveniment, previst inicialment pel dissabte 11 de desembre i ajornat posteriorment al dissabte 15 de gener, torna a canviar de data. Per motius de salut i prevenció, el festival solidari s’ha tornat a reprogramar pel dissabte 5 de febrer, a partir de les 17 h a la Sala Municipal d’Abrera (ps de la Telefònica s/n).
Recordem que l'Operació quilo compta amb la recollida de productes i aliments amb col·laboració amb Càritas Abrera i un espectacle musical a càrrec del grup de teatre del Casal d'Avis d'Abrera. Entre els aliments que s’hi recolliran hi trobem oli, cacau en pols, cafè, sucre, gel de bany i sabó rentaplats.  

Així, si la situació sanitària ho permet, el dissabte 5 de febrer, a partir de  les 17 h, gaudirem de l'Operació Quilo a la Sala Municipal d’Abrera (ps. de la Telefònica, s/n). 

Operaci´p Quilo. Dissabte 5 de febrer de 2022


Més informació de les activitats d'Abrera

Podeu estar informats de totes les activitats que s'organitzen a Abrera a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Abrera a Instagram: @abrerainfo, @activatabrera, @casaldejovesabrera. També a L'Agenda de Ràdio Abrera que s'emet dissabtes i diumenges cada hora, des de les 8h fins les 20h després dels Butlletins en Xarxa, i a les 14h després del Resum de la Setmana.

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00