Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Festes de Cap d'Any
  • Festa Jove. Revetlla de Cap d'Any
  • Queda't a Abrera per Cap d'Any!

CULTURA

16/12/2017

S'obre la venda general d'entrades per a les Festes de Cap d'Any que es celebraran a Abrera la nit del 31

Aquest dissabte al migdia s'han esgotat les entrades les entrades de les revetles de cap d'any que organitza l'Ajuntament d'Abrera reservades en exclusiva per a veïns i veïnes d'Abrera. En aquest sentit, s'ha inciciat la venda general d'entrades fins a esgotar la totalitat de l'aforament. La venda d'entrades s'està realitzant al gimnàs de l'Escola Ernest Lluch en horari de nou del matí a vuit del vespre dissabte i diumenge.

La venda general d’entrades continuarà aquest dilluns 18 i el dimarts 19 de desembre al mateix gimnàs de l’Escola Ernest Lluch en horari de cinc de la tarda a vuit del vespre.

El mateix dia de la festa no hi haurà venda a la taquilla, si amb la venda anticipada s’exhaureixen totes les entrades.

 

Dos ambients diferents

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ofereixen dues festes i dos ambients diferents.  Com l’any passat, hi haurà la Revetlla Jove de Cap d’Any de 00.30 h a 05.00 h. al Pavelló Esportiu Municipal amb BigFriday, i la Revetlla de Cap d’Any 80’s 90’s 2018 de 00.30 h a 05.00 h al gimnàs de l’Escola Francesc Platón i Sartí amb DJ Emilio.

 

Modificació respecte al flyer promocional

En el cas dels/les menors d’edat entre 14 i 17 anys, hauran de presentar l’autorització del pare/mare o tutor/a legal per a poder accedir al recinte. No cal presentar autorització per a l'adquisició de les entrades.

 

Les entrades dels/les menors de 14 anys les hauran de comprar els seus pares/mares o tutors/es legals. Aquests hauran d’anar degudament acreditats, seguint els mateixos criteris anteriors: amb domicili d’Abrera en el DNI o acompanyant aquest amb un volant d’empadronament.

 

Preu de les entrades

Entrada general: 5 €

Menors de 0 a 12 anys: 3 €

Joves entre 12 i 35 anys amb carnet del Casal de Joves, fet abans del 30/11/2017: 3€

 

Condicions de venda

Cal recordar que només es podrà adquirir una entrada per DNI i als majors de 18 anys se’ls hi podran vendre, com a màxim, 4 entrades amb els DNI’s corresponents. A les persones de 14 a 17 anys se’ls podrà vendre una única entrada presentant el seu DNI.

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00