Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Cap d'Any 2021
 • CAP D'ANY ONLINE
 • CAMPANADES CAP D'ANY ONLINE

NADAL

30/12/2021

 A Abrera gaudirem de les Festes de Cap d'Any en format virtual a les xarxes socials, l'espai web i Ràdio Abrera!

 


Des de l’Ajuntament d’Abrera treballem per poder oferir una versió virtual de les campanyades de Cap d’Any i una festa de DJ's per acomiadar l’any 2021 i donar la benvinguda al 2022. Divendres 31 de desembre, a partir de les 23.45 hores, podrem viure en directe les Campanades de 2021 i a partir de les 00.15 hores gaudirem amb la Festa de Dj's a través dels comptes d'Instagram @activat_abrera i @bigfridayx, al web municipal i a la nostra emissora municipal Ràdio Abrera!

Aquest divendres 31 de desembre, a partir de les 23.45 hores, podrem viure en directe les Campanades de 2021, presentades per #BigFriday, als comptes d'Instagram @activat_abrera i @bigfridayx, i a la nostra emissora municipal Ràdio Abrera, al 107.9 de la FM. També les podreu seguir per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. .

 

CAMPANADES CAP D'ANY ONLINE

 

I a partir de les 00.15 h del dissabte 1 de gener, donarem la benvinguda al 2022 amb una Festa de Dj's online, a càrrec de DJ Emilio, Dj Jordi Bosquet, La Hija del Dj i BigFriday, que podrem gaudir en aquest web municipal abrera.cat, a vimeo/AjuntamentAbrera i a Ràdio Abrera.

 

CAP D'ANY ONLINE

 

 

 Cancel·lació de les festes presencials

A causa de la situació d'increment de contagis provocats per la Covid-19, hem cancel·lat les Festes presencials de Cap d'any d'Abrera, per tal d'evitar riscos en concentracions festives prolongades i multitudinàires en espais tancats. Aquesta mesura afecta tant la Festa de Cap d'any dels 80's i 90's programada al Gimnàs Municipal, com a la Festa de Cap d'any Jove al Pavelló Municipal d'Esports. 

 • Consulteu tota la informació sobre les activitats nadalenques al nostre municipi fent clic aquí.

 

La Salut és cosa de tothom!

Des de l'Ajuntament d'Abrera fem una crida a la ciutadania per seguir amb responsabilitat i civisme les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció i contenció de la Covid-19. Recordem que les mascaretes, sempre que s’utilitzin correctament, juntament amb la distància de seguretat respecte d’altres persones, la higiene de mans freqüent i la ventilació d'espais són mesures de protecció eficaces per contenir la Covid-19 i evitar rebrots. També és imprescindible seguir les directrius de les autoritats sanitàries. La salut és cosa de tothom!

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00