Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Campanya Aquest Nadal pots ser Amic Invisible, dona sang - Portada
 • A Abrera aquest estiu donem sang i vida!
 • Campanya Aquest Nadal pots ser Amic Invisible, dona sang

SALUT PÚBLICA

21/12/2021

Aquest Nadal pots ser Amic Invisible. Dona sang a Abrera! Nova campanya de donació de sang dijous 23 i divendres 24 de desembre


Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament amb l'Àrea de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits, s'impulsa una nova campanya de donació de sang al nostre municipi per animar a la ciutadania a donar sang abans de les vacances de Nadal. Aquest proper dijous 23 de desembre a la tarda, i divendres 24 de desembre al matí es durà a terme una nova campanya de donació de sang a Abrera, sota el lema "Aquest Nadal pots ser Amic Invisible. Dona sang", per tal que els veïns i veïnes d'Abrera s'apropin i facin les seves donacions, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits s'instal·larà al Centre Polivalent del Rebato  (pl. del Rebato, 1)  el proper dijous 23 de desembre de 16.00 h a 20.00 h i el divendres 24 de desembre de 10.00 h a 14.00 h. Les persones interessades s'han d'apuntar al web del Banc de Sang (fent clic aquí). Des del Banc de Sang i Teixits recorden que aquest tipus d'iniciatives són importants per tal que les reserves de sang i teixits augmentin, perquè la donació de sang és necessària i indispensable pels centres hospitalaris. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament el Banc de Sang i Teixits, s'impulsa una nova campanya de donació de sang al nostre municipi per animar a la ciutadania a donar sang abans de les vacances de Nadal, amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19

El Banc de Sang ha extremat les mesures de prevenció i seguretat a l’hora de donar sang per la prevenció de la Covid-19. Els i les donants s'han de rentar les mans, tenen a la seva disposició un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, que es pot portar omplert de casa. També es pren la temperatura de totes i tots els i les donants, i és obligatori l'ús de guants i mascareta, entre d’altres. Els i les donants han de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilograms i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any, mentre que els homes un màxim de quatre i entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Com a mesura de seguretat, abans de la donació, es fa una entrevista mèdica en què es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

 

IMPORTANT! Les persones que hagin patit Covid-19 o hagin estat en contacte amb algú que l'ha patit, haurà d'esperar un mes per poder donar.

 

 

Aquest Nadal pots ser Amic Invisible. Dona sang a Abrera!

 

Campanya Aquest Nadal pots ser Amic Invisible, dona sang.jpeg

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00