Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera retransmitrà en directe el ple telemàtic de l'Ajuntament d'Abrera

RÀDIO ABRERA

26/11/2021

Torna a escoltar el Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera d'aquest dijous 25 de novembre a la nostra programació "A la carta"


Aquest dijous 25 de novembre a partir de le 19 hores, s'ha celebrat una sessió extraordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera mitjançant videoconferència com a mesura de prevenció de la Covid-19. Com sempre, la retransmissió del ple la vau poder seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. 

Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. A continuació us fem un resum dels punts que es van debatre a la sessió:

 

La sessió va començar destacant la commemoració del Dia Internacional contra les violències masclistes. La regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBQ+ va fer una intervenció i va convidar tothom a assistir a l'acte institucional d'aquesta tarda, la presidenta de l'Associació Abrera Contra la Violència de Gènere va fer lectura del manifest i de les entitats adherides i es va guardar un minut de silenci. Tot seguit es van aprovar per unanimitat les actes de la sessió ordinària celebrada el 30 de setembre DE 2021 i la sessió extraordinària del 22 de d'octubre de 2021.

 

També es van aprovar el Text Refós de la 33a modificació puntual de la revisió del Pla General d’Ordenació d’Abrera a l'àmbit de Can Vilalba, el Pla de verificació d’activitats i establiments alimentaris d’Abrera 2020 - 2024, la substitució del règim de fiscalització prèvia de drets i ingressos, pel control inherent a la presa de raó en comptabilitat i el control financer posterior i la taxa de serveis especials de vigilància d’espectacles, transports, pas de caravanes, càrregues i descàrregues especials i senyalització i la seva ordenança fiscal reguladora. Aquests punts es van aprovar amb els vots favorables dels grups de l'equip de govern, els 11 regidors i regidores del Partit dels Socialistes de Catalunnya (PSC) i els 2 d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i les abstencions dels grups de l'oposició: 2 regidors d'Alternativa d'Abrera (Ad'A), 1 regidor d'Abrera en Comú, i 1 regidora de Ciutadans (C's).

  

Del ple municipal ordinari celebrat ahir dijous destaquem l'aprovació del Pressupost General i de la Plantilla de personal per a l’exercici de 2022. La previsió total del pressupost del proper exercici de l'equip de govern és de 19.566.236,97 d'euros. El Pressupost General i de la Plantilla de personal per a l’exercici de 2022 es va aprovar amb els vots favorables dels grups de govern, PSC i ERC, l'abstenció de C's i el vot en contra d'ADA i Abrera en Comú.

 

A l'apartat de mocions, els grups municipals d'Abrera en Comú i Alternativa d'Abrera van presentar una proposta per promoure l’acompanyament i la implantació una comunitat energètica local per produir, consumir, emmagatzemar i vendre energies renovables a la seva comunitat. El text va incorporar esmenes presentades per l'equip de govern i la moció va ser aprovada per unanimitat de tots els grups.

 

A l'apartat de control es va donar compte dels informes d'execució trimestrals i de morositat de 2021, així com de la relació de decrets i de la relació dels acords de les Juntes de Govern setembre i octubre de 2021. Finalment va haver-hi el torn dels precs i preguntes per part dels diferents grups municipals.

 

La propera setmana, als Serveis Informatius de Ràdio Abrera tractarem amb més detall els punts més destacats debatuts ahir dijous 25 de novembre al ple municipal de l'Ajuntament d'Abrera.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00