Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Audiència Pública de Pressupostos 2022

SERVEIS ECONÒMICS

11/11/2021

L'Ajuntament d'Abrera celebra l'audiència Pública dels Pressupostos 2022 mitjançant videoconferència i la ciutadania pot fer aportacions


Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha celebrat un any més l’Audiència Pública de Pressupostos per donar a conèixer a les veïnes i veïns del nostre municipi la proposta del pressupost municipal per l'any vinent i recollir les propostes de la ciutadania. L'audiència s'ha dut a terme de forma virtual aquest dimecres 10 de novembre a la tarda, com a mesura de prevenció de la Covid-19. Des de l'Ajuntament d'Abrera es segueix comptant amb la col·laboració dels abrerencs i abrerenques en l'elaboració dels comptes municipals del proper any. Enguany hem continuat amb el format virtual que vam iniciar l'any passat per a la prevenció de la Covid-19. 

Així, l'Audiència Pública de Pressupostos 2022 s'ha realitzat de forma virtual aquest dimecres 10 de novembre a les 19 hores, amb la participació del l'alcalde, Jesús Naharro, i la convocatòria oberta a regidores i regidors, tècnics municipals i veïnes i veïns del municipi. En la sessió, la regidora de Serveis Econòmics i recursos financers, Maite Novell, va agrair a les persones participants la seva assistència a la videoconferència i va explicar les inversions i projectes que es duran a terme al nostre municipi l'any 2022. 

L'alcalde, Jesús Naharro, ha destacat que “hem explicat les línies d’inversió que volem fer però, sobretot, hem volgut recollir les propostes de la ciutadania per tal de treballar-les i poder-les contemplar, si fos el cas, en els Pressupostos 2022, ja que és un any molt important per Abrera".

La ciutadania pot enviar les seves propostes a l'adreça de correu electrònic pressupostos22@abrera.cat fins  demà divendres 12 de novembre, inclòs.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00