Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Abrera diu Prou
 • Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. Memorial
 • Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. Kamishibai

  + 1

 • Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. Elles #cosadechicas

IGUALTAT/FEMINISMES

6/11/2021

Durant el mes de novembre es commemora a Abrera el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats


Abrera Diu Prou! Amb motiu del Dia internacional per a l’erradicació de les violències vers les dones, que es commemora el 25 de novembre, des de la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament d’Abrera s'han programat per aquest mes de novembre diverses activitats i iniciatives, amb la col·laboració de l’Associació d’Abrera contra la violència de gènere (AAcVG), que es duran a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.

 

Memorial a les víctimes mortals de la violència masclista

Des de la regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament d’Abrera, conjuntament amb l’Associació d’Abrera contra la violència de gènere (AAcVG) s'impulsa un any més la participació comunitària de la ciutadania per a crear el memorial a les víctimes mortals de la violència masclista d’aquest 2021 a l’estat espanyol. A través d’aquest, es pretén realitzar un acte de sensibilització, de denúncia i de rebuig vers les violències masclistes, alhora que es commemora cada una de les víctimes, dones i infants, que continuen morint a mans de les seves parelles, ex parelles, pares i familiars amb un impacte brutal i generalitzat arreu del món. Trobareu tota la informació del projecte fent clic aquí.

                                                                       Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. Memorial

 

Diumenge 14 de novembre. Espectacle d'humor satíric 'Elles #cosasdechicas'

El diumenge 14 de novembre a les sis de la tarda a la Sala Municipal la companyia La Melancòmica oferirà l'espectacle d'humor satíric "Elles #cosasdechicas" A l'escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d'humor grans temàtiques de gènere i sexisme. Podeu fer la vostra inscripció fent clic aquí.

 

                                                                      Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. Elles #cosadechicas


Dimecres 17 de novembre, xerrada “Ni rosa ni blau, per una educació no sexista”

Dimecres 17 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda a la Casa de Cultura s'oferirà la xerrada “Ni rosa ni blau, per una educació no sexista” per explorar diverses qüestions per una criança més conscient, lliure i igualitària. L'activitat s'adreça a famílies amb infants de 0 a 6 anys. vers les dones. Podeu fer la vostra inscripció fent clic aquí.


                                                                Xerrada

 

Dilluns 22 de novembre. Presentació del llibre “A pesar de ti, vencí” 

Dilluns 22 de novembre a les sis de la tarda es presentarà a la Casa de Cultura d'Abrera el llibre de Mer Maló “A pesar de ti, vencí” amb pròleg de la Pamela Palenciano. 

 

Dimarts 23 i dissabte 27 de novembre. Parada informativa de l'entitat Abrera contra la violència de gènere

L’Associació Abrera contra la violència de gènere instal·larà una parada informativa el dimarts 23 de novembre de 9 h a 13 h a l'avinguda de la Generalitat, davant del mercat ambulant municipal i el dissabte 27 de novembre dins el Mercat municipal també de 9 h a 13 h.

Dimarts 24 de novembre. 'Defensa’t: lliure i sense por'

Dimecres 24 de novembre a les cinc de la tarda s'organitzarà el taller de defensa personal 'Defensa’t: lliure i sense por' adreçat a nois i noies de 12 a 17 anys al gimnàs de l'Escola Ernest Lluch, de 18 h a 20 h. I al mateix recinte, de 20 h a 22 h, tindrà lloc un altra taller de defensa personal per a dones de 18 a 35 anys. 

 • Podeu fer la vostra inscripció pel taller per a noies i nois de 12 a 17 anys fent clic aquí.
 • Podeu fer la vostra inscripció pel taller per a dones de 18 a 35 anys fent clic aquí.


Dimecres 24, dijous 25 i divendres 26 de novembre. Taller "Decora la teva Tote-bag Feminista"

Decorarem bosses de roba amb motiu del Dia internacional per a l’erradicació de les violències vers les dones (25 N) amb missatge antiviolència masclista, feminista o  de motivació lliure. L'activitat es farà el dimecres 24 de novembre al passeig de l'Estació, el dijous 25 de novembre al Casal de Joves (pl. del Rebato) i el divendres 26 de novembre al parc de l'Skate (ps. de l'Església).

Dijous 25 de novembre. Conta contes "Kamishibai, contes per a la Igualtat" 

Dijous 25 de novembre a un quart de sis de la tarda la Casa de Cultura acollirà el conta contes "Kamishibai, contes per a la Igualtat" a càrrec de la Companyia NS Danza, basat en el teatre de paper japonès on una narradora molt original ens ballarà i explicarà meravelloses històries d’igualtat dels què, per uns instants, ens en farà protagonistes.  Conjuntament s'hauran de resoldre els enigmes plantejats pel Kamishibai.  Podeu fer la vostra inscripció fent clic aquí.

 

                                                                         Durant el mes de novembre commemorarem el Dia Internacional contra les violències envers les dones amb diverses activitats. Kamishibai

Divendres 26 de novembre. Acte institucional pel Dia Internacional contra la violència envers les dones

Divendres 26 de novembre, a partir de les sis de la tarda tindrà lloc l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones a la plaça de la Constitució i la sala de plens de l'Ajuntament d'Abrera, amb la lectura del manifest del Dia Internacional per part de l’alumnat de l’Institut Voltrera, el parlament de l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere i la presentació de la Guia de recursos contra les violències masclistes envers les dones, seguit d’una taula amb els diferents serveis i recursos implicats en l’atenció a les dones en situació de violència masclista i per a l’eradicació de les violències masclistes. 

Diumenge 28 de novembre. IV Marxa contra les violències masclistes

Enguany, a Abrera reprenem la Marxa contra les violències masclistes! El diumenge 28 de novembre al matí tindrà lloc al nostre municipi la IV Marxa contra les violències masclistes, una caminada popular pel nostre municipi en commemoració al 25 de Novembre, dia Internacional contra les violències envers les dones, en motiu de rebuig a les violències masclistes.  Podeu fer la vostra inscripció fent clic aquí.

 

Il·luminació de color violeta

Del dilluns 22 a dilluns 29 de novembre s'il·luminarà de color violeta la façana de l’Ajuntament i la rotonda del Rebato en commemoració al 25 de novembre, Dia Internacional per l'eradicació de les violències envers les dones.

 

Abrera diu prou!

                                                

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00