Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Volcà Cumbre Vieja. La Palma. Foto: Agències
 • Abrera és solidària! La comunitat educativa i les entitats abrerenques engeguen diverses iniciatives per donar suport a les persones afectades per l'erupció del volcà de La Palma

  + 9

 • Cap de setmana solidari. Abrera amb La Palma!
 • Protecció Civil d'Abrera col·labora amb La Palma
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez
 • Donació de productes per La Palma. Escola Josefina Ibáñez

SOLIDARITAT/ENTITATS

2/11/2021

Abrera ajuda activament La Palma amb un cap de setmana solidari ple d'activitats i concerts el dissabte 6 i el diumenge 7 de novembre


Amb l'objectiu d'ajudar a la població de l'illa de La Palma, afectada l'erupció del volcà Cumbre Vieja, des de l'Ajutament d'Abrera, amb la col·laboració de diverses entitats abrerenques, s'ha organitzat un cap de setmana solidari, que tindrà lloc al municipi el dissabte 6 i el diumenge 7 de novembre. El cap de setmana solidari comptarà amb diversos esdeveniments, que es duran a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19, a càrrec de les entiats Vive y Baila, Joventudes Rocieras de Abrera, Club de Bàsquet Abrera, Abrera Club Esportiu Futsal, Agrupació Esportiva d'Abrera i el grup musical EIMA, i la col·laboració de Creu Roja. Les entrades dels esdeveniments solidaris seran donatius a partir de 5 €. Us detallem seguidament la programació: 

Dissabte 6 de novembre

 Sala Municipal (ps. de Telefònica, s/n) 

 • D'11 a 12.30 h. Actuacions de Juventudes Rocieras d'Abrera i Vive y Baila
  • Podeu reservar la vostra entrada solidària per veure l'actuació de les Joventudes Rocieras fent clic aquí
  • Podeu reservar la vostra entrada solidària per veure l'actuació de Vive y Baila fent clic aquí
 • De 20 a 21.30 h. Actuació del grup EIMA
  • Podeu reservar la vostra entrada solidària per veure l'actuació del grup EIMA fent clic aquí 

 

Dissabte 6 i diumenge 7 de novembre

 Pavelló Esportiu Municipal (ps. de l'Església, 22) 

 • Dissabte de 9 a 20 h i i diumenge de 9 a 13.30 h, partits a càrrec del Club de Bàsquet Abrera (CB Abrera) i Abrera Club Esportiu Futsal

 

Camp de Futbol Municipal (c. de Pallejà s/n)

 • Dissabtes de 9 a 20 h i diumenge de 9 a 13.30 h, partits a càrrec de l'Agrupació Esportiva Abrera (AE Abrera)

 

                                                                                Cap de setmana solidari. Abrera amb La Palma!

 

Donació econòmica de l'Ajuntament

Des de l'Ajuntament d'Abrera també s'ha col·laborat amb la població de La Palma amb una donació econòmica de 3.500 € al  Cabildo de La Palma per donar suport a les tasques d'atenció i recuperació de la situació d'emergència que s'està vivint a l'illa canària. El Ple Municipal va aprovar per unanimitat, en la sessió extraordinària celebrada de forma distància el dijous 21 d'octubre, la modificació de crèdit al Pressupost General per a l’exercici de 2021 per a la realització d'aquesta donació. 

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha manifestat el "suport total de l'Ajuntament d'Abrera amb la població de l'illa de La Palma, que ha vist trasbalsada la seva vida per l'erupció del volcà Cumbre Vieja i amb les institucions públiques i entitats privades que treballen activament a la zona, i ha agraït les iniciatives solidàries dels comerços, entitats i la comunitat educativa del municipi per tal d'ajudar la població afectada. Abrera és un municipi solidari i, una vegada més, ho està demostrant. 

 

 

Des de l'Ajuntament s'ha manifestat l'agraïment a les iniciatives solidàries dels comerços, entitats i la comunitat educativa del nostre municipi per tal d'ajudar la població de La Palma. Abrera és un municipi solidari!

Recordem que l'Ajuntament, la comunitat educativa abrerenca, comerços i diverses entitats del municipi també s'han mobilitat i han dut a terme recollides de productes de primera necessitat, material escolar i donacions econòmiques per enviar a l'illa canària. Consulteu les iniciatives impulsades des d'Abrera i escolteu a la part inferior d'aquesta pàgina les declaracions realitzades a Ràdio Abrera:

AMPA i Escola Josefina Ibáñez

 

L'AMPA i l'Escola Josefina Ibáñez han dut a terme una recollida de productes per enviar a l'illa de La Palma (roba, menjar, bolquers, productes d'higiene i entreteniment...).

 

AMPA i Escola Ernest Lluch

L'AMPA  i l'Escola Ernest Lluch del nostre municipi real han dut a terme un recapte solidari per La Palma amb recollida de material escolar i econòmic per a les escoles afectades de l'illa. Els diners s'envien íntegrament mitjançant una transferència a l'Ajuntament de Los Llanos de Aridane (zona amb escoles afectades per l'erupció volcànica i es destinaran a les famílies més necessitades. L'Associació Vive y Baila també ha col·laborat en la recollida de productes als patis de les escoles Josefina Ibáñez i Ernest Lluch.AMPA i Institut Voltrera


L'AMPA i l'Institut Voltrera, en col·laboració de tota la comunitat educativa d'Abrera, ha organitzat una recollida de productes per enviar a La Palma.

 

 

Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

L'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera fa difusió del número de compte del Cabildo Insular de La Palma perquè la ciutadania abrerenca pugui fer donacions econòmiques per ajudar les persones afectades per l'erupció del volcà a La Palma. 

 • Les donacions s'ingresaran al compte: ES472100 9169 0122  0017 9456 amb el concepte ''DONACIÓN  VOLCÁN"
 • El destinatari d'aquestes donacions econòmiques serà el Cabildo Insular de La Palma


Protecció Civil d'Abrera

 Els i les voluntàries de Protecció Civil d'Abrera han dut a terme una recollida de productes, que han enviat també a l'illa de La Palma.

 

 

 Informació i donacions mitjançant canals oficials
El complex volcànic Cumbre Vieja, a la illa canària de La Palma, va entrar en erupció el diumenge 19 de setembre. Des d'aleshores, uns cinc mil veïns i veïnes de la zona han estat desallotjats dels seus domicilis. Seguiu l'última hora per canals oficials:


En cas de dubte, si us plau contacteu al departament d'Acció Social de l'Ajuntament d'Abrera:


Abrera amb La Palma!

 
Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00